Ana SayfaÜnlülerSelin Şekerci, Caner Cindoruk ile Aşka Yelken Açtı!

İlgili Postlar

Selin Şekerci, Caner Cindoruk ile Aşka Yelken Açtı!

Ünlü oyuncu Selin Şekerci Caner, Cindoruk ile aşka geldi. Geçtiğimiz günlerde Kadıköy-Moda’da el ele görüntülenen ünlü oyuncular herkesi şaşırttı. Rengarenk dizisindeki rol arkadaşı Kaan Taşaner ile geçtiğimiz günlerde ayrılan Selin Şekerci, başarılı meslektaşı Caner Cindoruk’la yeni bir aşka yelken açtı.

Selin Şekerci Kimdir

Selin Şekerci, acı dolu hayatını anlattı!

Kaan Taşaner Kimdir

Bu sezon “Siyah Beyaz Aşk” dizisiyle izleyiciler karşısına çıkan güzel oyuncu Selin Şekerci, “Rengarenk” dizisindeki başrol arkadaşı Kaan Taşaner ile 4 yıldır birlikteydi.

Şu an “Mehmetcik Kut’ul Amare dizisinde başrol alan Kaan Taşaner, güzel oyuncu ile uzun süreli birlikteliklerinin 24 gün önce bitmesiyle bu ayrılık hakkında, “İlişkimiz bitti ancak arkadaşlığımız baki” şeklinde açıklama yapmıştı. Bu süre zarfında ise Selin Şekerci, yeni bir oyuncu sevgili yaptı.

Caner Cindoruk Kimdir

Caner Cindoruk’la el ele!

Güzel oyuncu Selin Şekerci, bu sezon “Kadın” dizisinde Özge Özpirinçci ile başrol alan yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk ile birlikte görüldü. Ayrıca, Özge Özpirinçci ile de çok yakın arkadaş olan Şekerci, Caner Cindoruk ile yeni aşka yelken açtı. Ekranların popüler magazin programı Duymayan Kalmasın’da çıkan iddialara göre; “Selin Şekerci’nin Caner Cindoruk ile yeni bir aşka yelken açtığı ve ikilinin Kadıköy- Moda’da el ele yürüdüğü” yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler