Ana SayfaDedikoduSelin Şekerci, acı dolu hayatını anlattı!

İlgili Postlar

Selin Şekerci, acı dolu hayatını anlattı!

Son yıllarda yıldızı parlayan ünlü oyuncu Selin Şekerci, dram dolu hayatı olduğunu anlattı. Henüz sekiz yaşındayken ayağını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geldiğini anlatan Şekerci, en yakın arkadaşını kaybetmenin acısını da yaşamış. Detaylar haberimizde…

Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Şekerci, Hürriyet gazetesine konuştu ve hayatı boyunca yaşadığı acıları anlattı. Henüz beş yaşındayken anne ve babasının ayrılığı ile çok kötü günler yaşadığını anlatan Selin Şekerci, ayrılık dönemlerinde hissettiği sevgi eksikliği sonrası sahnede karşılıksız sevgiyi bulduğunu ifade ederek “İnsanların seni sevmesi, alkışlar, gözünün içine hayranlıkla bakmaları benim gibi bir çocuğu çok pozitif etkiledi.” diye konuştu.

Çocukluk yıllarında balerin olmayı hayal ettiğini söyleyen Şekerci, bu hayalinin sekiz yaşındayken geçirdiği trafik kazası ile sonlandığını anlatarak “Sekiz yaşımdaydım. Bale yapıyordum ve hayalim balerin olmaktı.” diyen Şekerci, “Ama caddeden geçen bir belediye otobüsünün altında kaldım. Altı buçuk ay hastanede yattım. Ayağımda çürüme oldu, kesilme noktasına kadar geldi.” dedi. Ünlü oyuncu, doktorların üstün çabası sonucu kurtulduğunu söyleyerek, bir daha dans etme şansı bulamadığını söyledi.

Selin Şekerci, hayatının en acı dolu olayının en yakın arkadaşını kaybetmesi olduğunu anlattı. Şekerci, “Ama yaşadıklarımın en kötüsü, en yakın arkadaşımı kaybettiğim gündü. Beş sene önce beyin kanaması geçirdi. O andan sonra yapmak istediklerimin hepsini yapmalıyım diye düşünmeye başladım.” diye konuştu.

Şu an Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterine hayat veren Selin Şekerci, bu karakteri yaşadığın acılarla özdeşleştirebildiğini söyledi. “Hayatım hep pamuk ipliğindeydi.” ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, Zühre karakterini ilk okuduğunda ağladığını söyleyerek “O da benim gibi babadan dertli. Köyde, kadının çok ezildiği bir yerde büyüyor. Çok yaşlı bir adamla istemediği halde evlendiriliyor. En can acıtanı da imkansız aşk.” dedi.

Selin Şekerci, konunun üç yıldır aşk yaşadığı Kaan Taşaner ve evliliğe gelmesi üzerine “Düşünmüyorum. Ben annem kadar layıkıyla anne olabilir miyim bilmiyorum.” diyerek evlilik konusundaki düşüncelerini net bir şekilde ifade etti. Selin şekerci, Kaan Taşaner ile üç yıldır aşk yaşıyor.

Selin Şekerci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler