Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Beste Öz Güven Sorunu...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Beste Öz Güven Sorunu İle Başı Dertte!

Fox Tv’nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Dizinin yeni bölümü 20 nisan cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Bir Aile Hikayesi’nin yeni bölümünde Mahur, Annesinin Şakir’i yıllar öncesinden tanıdığını ve kendisine söylemediğini öğreniyor. Beste, Erdem’e süpriz yapmak için evine gittiğinde eski eşinin eve girdiğini görür. Kimsenin kendisini beğenmeyeceğini düşünen Beste, öz güven sorunu ile başı dertte.

Cumartesi Dizileri 2019

Beste Öz Güven Sorunu İle Başı Dertte!

Bir Aile Hikayesi 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Beste, kalbini kırdığını düşündüğü Erdem’e süpriz yapmak için evine gittiğinde. Erdem’in eski eşinin eve girdiğini görür. Öz güven sorunu olan Beste, kimsenin kendisini beğenmeyeceğini düşünür. Erdem’le konuşmaya gittiğinde, Erdem kendini sevebilmek için çok uğraştığını yorulduğunu ve onu ikna etmeye gücünün olmadığını söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayese 7. Bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Berk evine icra gelir ve Mahir’in evinde kalmaya başlar. Bu arada tiyatro provalarında pek başarılı değildir. Derya onu oyuna adapte edebilmek için bir cenaze evine götürür. Orada Derya birden Berk’i öper.

Erdem, Beste’ye duygularından bahsederken, oraya Erdem’in eski karısı Ceylan gelir. Beste kadının güzelliği karşısında çok şaşırır. Merakından kadını araştırmaya başlar. Giyim mağazasının olduğunu öğrenir öğrenmez oraya gider ancak onu iş görüşmesi için gelen birisi zannederek konuşma fırsatı bile olmadan işe alındığı söylenir. Beste durumu Erdem’e anlattığında Erdem sinirlenerek kalkar gider.

Geçmiş: Reyhan ile Cem’i okul müdürü konuşmak için çağırır. Mahur’un yüksek zekalı bir çocuk olduğunu söyleyen müdür onun geleceği için başka bir okula gitmesini tavsiye eder. Cem, hayalini gerçekleştirmek için bankadan kredi çekmiştir. Cem, Mahur’un geleceği için hayallerinden vazgeçer ve onu o okula yazdırır.

Melis’e okuldan bir ödev vermişlerdir. Hayatından örnek aldığı kişi ile ilgili bir video hazırlanması istenir. Melis, amcasının da yardımı ile, amcası, dedesi, annesi ve babasının videolarından oluşan ödevini hazırlar. Aile bir aradayken videoyu izleyen aile çok duygulanır. O sırada kapı çalınır Beste ağlayarak eve gelir. Sonra Reyhan gelir ve Mahur’la konuşmak istediğini söyler.

 Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Mahur Kendisinden Saklanan Gerçekle Sarsılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler