Ana SayfaÜnlülerBerkay'ın Otel Odası Davasında Ne Karar Verildi?

İlgili Postlar

Berkay’ın Otel Odası Davasında Ne Karar Verildi?

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Şahin hamileyken kaldıkları otelde, mağdur edildiği sebebiyle otel yetkililerine açtığı davada yeni gelişmeler yaşandı. Davan ilerleyen günlerde hangi şartlarda görülecek? Detaylar Haberimizde..

Berkay: Allah Herkese Sabır Versin!

Berkay’ın Otel Odası Davasındaki Yeni Gelişme Ne?

Geçtiğimiz dönemlerde şarkıcı Berkay, beraberinde o zamanlar hamile eşi Özlem Şahin’ide yanındayken konser vermek için gittiği İzmir’deki bir otele, ‘problemli müşteri’ sıfatı taşıdığı sebebiyle içeri alınmadığı otele dava açmıştı. Mahkeme görüldü ve otel yetkilileri itirazı oluşunca davayı ilerleyen haftalara erteledi.

Berkay Şahin kimdir?

Berkay hamile eşi ile ilgili görsel sonucu

Berkay: Hamile Eşim Mağdur Bırakıldı!..

Ünlü Pop Müzik şarkıcısı Berkay Şahin, eşi Özlem Şahin’in hamile olduğu zamanlarda mağdur edilme durumunu sebeb göstererek otele 150 bin liralık tazminat davası açmıştı. İzmirdeki otel yetkilileri ise verdikleri ifade de “mağdur edebiyatıyla para kazanmaya çalışıyor” sözleriyle ifade verdikleri iddia edildi.

Özlem Ada Şahin Kimdir?

Otel Yetkilileri Tarafından İftara Atıldığı İddia Edildi..

Sabah gazetesinin özel haberine göre; Dava dilekçesinde; Berkay Şahin ve ailesinin İzmire geldiği gün otelin kapasitesinin dolu olduğu ve ünlü şarkıcının otele iftira attığı belirtilerek, otelin bu olay hakkında herhangi bir kusuru olmadığı ve şarkıcı Berkay’ın manevi tazminat ile zenginleşme aracı olarak kullandığı ve fahiş değerlerde dava açtığı kaydedildiği iddia edildi.

Ä°lgili resim

Dava Tüketici Mahkemesi’nde Görülecek..

Otellerinde problemli müşteri biçiminde bir sıfatı kullanılmadığını ve sınıflandırılmadığını açıklayan otel yetkilileri, bu davanın reddini mahkemeden talep etti. Mahkeme davayı, ilerleyen haftalarda Tüketici Mahkemesi’nde görülmesine karar verildi.

Berkay hamile eşi ile ilgili görsel sonucu

Berkay: ” İtibarım Zedelendi”

Şarkıcı Berkay tarafından yapılan iddiaya göre, hamile eşi Özlem Şahin’le beraber konser verecekleri saate dakikalar kala başka bir otel aramak zorunda kalan Berkay Şahin, konser öncesi dinlenme fırsatı bulamadan konser alalnına çıktı. Ünlü şarkıcı Berkay, itibarının zedelendiğini ve eşi Özlem Şahin’in kötü gibi bir gece geçirmek zorunda kalması sebebiyle hastalandığını ifade ederek otele dava açmıştı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler