Ana SayfaDizilerÇarpışma 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir Zeynep'i Hapisten Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çarpışma 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir Zeynep’i Hapisten Kurtarabilecek Mi?

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çırpışma 18. yeni bölümü ile 18 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Zeynep yolsuzluk yaptığı gerekçesi ile tutuklanmıştı. Kadir, Zeynep’i kurtarabilmek için Veli ile pazarlığa oturacak. Kadir, Zeynep’i hapisten kurtarabilecek mi? Kadir’in başı Cellat’la dertte. Cellat onu infaz etmek için geliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Zeynep’i Hapisten Kurtarabilecek Mi?

Çarpışma 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, hapishanede çaresiz Kadir’in onu kurtarmasını bekliyor. Kadir, ne olursa olsun onu kurtaracağını söylüyor. Zeynep, Aylin’i Kadir’e emanet ediyor.

İşte Çarpışma 18. bölüm 2. fragmanı..

ÇARPIŞMA 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Cansız son anda Kadir’in oğlu olduğunu Zeynep’ten öğreniyor ama Kadir vuruluyor. Kadir, hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor. Cansız, hastanede Asiye’yi kıstırıp boğazına ustura dayayıp, Kadir’in oğlu Yusuf olup olmadığını soruyor. Asiye de onun oğlu olduğunu itiraf ediyor. Veli, Zeynep’in Cansız’a Kadir’in oğlu olduğunu söylediğini öğreniyor. Kerem, hapishaneden kurtuluyor ve Cemre ile tekrar bir araya geliyorlar.

Daha önceden birlikte çalışan Veli, Selim ve Cansız birbirlerine artık düşman olurlar. Cansız ileVeli, Kadir’in odasında bir araya gelirler. Zarif, Kadir’e olay olduğunda orada olduğunu söylüyor. Kadir, onun orada ne işi olduğunu soruyor. Zeynep’in evine polisler gelir ve zimmetine para geçirdiği gerekçesi ile onu tutuklarlar. Yakup ise Meral’i kaçırır. Selim, Belma’nın kendisini Demir ile aldattığı videoyu izledikten sonra Belma’yı bulur ve hiç tereddüt etmeden silahını ateşler. Belma vurulur ama ölmez. Selim, Belma’nın öldüğünü zannederek kaçar. Kadir, hasta yatağından kalkıp Selim’in peşine düşer ama onu elinden son anda kaçırır.

Selim, Cansız’dan kendisini kurtarmasını ister, eğer kurtarmazsa Kadir’e her şeyi anlatacağını söyler. Cansız da onu kızı Cemre ile tehdit eder. Köşeye sıkışan Selim, Cemre’nin annesinin mezarının başına gider. Cemre’yi arayarak oraya çağırır. Kerem, Cemre’yi takip eder. Kerem’i gören Selim, silahını Kerem’e doğrulttuğu sırada Kadir gelir ve Selim’den teslim olmasını ister. Selim köşeye sıkışmıştır ve başka yapacak bir şeyi olmadığı için silahını kafasına dayar. Selim, kendisini öldürür.

Çarpışma 18. Bölüm Fragmanı İzle! Cellat Kadir’in Peşinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler