Ana SayfaDizilerKuzgun 11. Bölüm Fragmanı İzle! İnsanı En Çok Güvendikleri Öldürür!

İlgili Postlar

Kuzgun 11. Bölüm Fragmanı İzle! İnsanı En Çok Güvendikleri Öldürür!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kuzgun 11. yeni bölümü ile 24 nisan çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Behram’ın kimliği açığa çıkıyor. Kuzgun, en yakınındaki, onu yönlendiren, akıl danıştığı kişi Terzi Derviş’in Behram olduğunu öğreniyor. Babasının intikamını almak için ona silah doğrultuyor ama Behram onu en sevdikleri ile tehdit ediyor. Dizinin yeni fragmanında, Kuzgun’un ‘İnsanı en çok güvendikleri öldürür’ sözleri dikkat çekiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

İnsanı En Çok Güvendikleri Öldürür!

Kuzgun 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzgun,Dila’ya insanı en çok güvendiklerinin öldürdüğünü, kendisini bir onun öldürmediğini, eğer bir gün birine güvenmek isterse ona inanmak istediğini ve ondan gelecek her şeyin başı ile beraber olduğunu söylüyor. Kuzgun, annesinin yanına gidip babasının nasıl öldüğünü soruyor. Rıfat, Dila’yı arayıp Kuzgun’a asla güvenmemesini söylüyor. Dila, Kuzgun’a kendisini kıskandığını itiraf etmesini istiyor.

İşte Kuzgun 11. bölüm fragmanı..

KUZGUN 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Bora’nın düzenlediği saldırıda hesapta olmayan Dila yaralanır. Dila’nın yaralanmasında kendisi suçlu hisseden Kuzgun, bastırdığı duyguları ile yüzleşir. Kumru ise hastanede abisini teselli eder. Meryem de hastaneye gider ve oğlunun perişan halini görünce, hem aşk hem düşmanlık nasıl olacağını söylüyor.

Hayati tehlikesi olmayan Dila hastaneden taburcu edilir. Ali’nin karısı Seda ile Kartal hastanede karşılaşıyorlar. Kartal onun ne kadar yalnız olduğunu görüyor. Seda, eve gittiğinde Ali’ye boşanmak istediğini söylüyor. Ali çocuğu ona vermeyeceğini söylüyor. Bora’yı, Berham’ın koruduğunu bilen Kuzgun buna rağmen Bora’yı yok etmek için savaş açar. Terzi dervişle konuşmaya giden Kuzgun, sözleri ile Berham’a meydan okuyor. Derviş ise Dila için Berham’ı karşısına almamasını söylüyor. Kuzgun, Bora’yı öldürmek için plan yapar.

Dila, Kuzgun’un planını öğrenir ve oraya gittiğinde, abisinin Kuzgun’a silah doğrulttuğunu görür. Abisine engel olmaya çalışsa da Ali silahı ateşler Kuzgun vurulur. Ali, Dila’yı oradan uzaklaştırır. Behram’ın adamları Kuzgun’u ona götürürler. Kuzgun aslında vurulmamıştır. Ali ile Behram’a ulaşmak için bir plan yapmışlardır. Kuzgun, silahını çeker karşısındaki Terzi Derviştir. Behram aslında Derviş dir. Babasının katili olduğunu hatırlayan Kuzgun onu vuracağı sırada, Behram, Kuzgun’u ailesi ve sevdikleri ile tehdit eder.

Kuzgun 11. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Kurduğu Oyunla Behram’ı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler