Ana SayfaDizilerVuslat 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Feride Gizemli Kolyenin Peşine Düşüyor!

İlgili Postlar

Vuslat 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Feride Gizemli Kolyenin Peşine Düşüyor!

TRT1’in en çok izlenen dizilerinden Vuslat 15. yeni bölümü ile 22 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Tahsin, Aziz’e büyük bir sır açıklıyor. Bunu duyan Gülten ise Tahsin’e neden böyle bir şey yaptığını, aileden kimsenin sağ kalmayacağını söylüyor. Vuslat 15. bölüm 2. fragman yayınlandı. Feride gizemli kolyenin peşine düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Feride Gizemli Kolyenin Peşine Düşüyor!

Dizinin yeni fragmanında, Feride, Salih babanın dükkanındaki yüzü görünmeyen kadın fotoğrafının boynundaki kolyenin kendi kolyesi ile aynı olduğunu görünce, babasına sorar. Feride’nin babası Madam’ın kolyenin birini annesine, birini de Alis’e hediye ettiğini söylüyor. Feride ise kolyeden bir tane daha olduğunu anlıyor. Tahsin, Kerem’in dedesinin karanlık işler yapan en üst kişi olduğunu söylüyor ve ona kasasının anahtarını verip oradaki dosyayı okumasını istiyor.

İşte Vuslat 15. bölüm 2. fragmanı..

VUSLAT 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz ve Feride kapalı bir odaya kapatılır. Aziz, aynadan Feride’yi görüyor ama sesini duyuramaz. Ona ulaşmak için aynayı kırar ama Feride’nin bulunduğu odaya dumanlar dolar. Aziz çaresizce düşünürken, Meczup’un kendisine verdiği not aklına gelir. Notta, her şey aşikar yazıyordur. Duvarda aynı notun yazdığı tabloyu bulur ve onun altında bir düğme ortaya çıkar. Ona basınca odanın kapıları açılır.

Şifrelerle Feride’ye ulaşacağını anlayan Aziz, Feride’nin bulunduğu odayı bulur. Yine şifrelerden yola çıkarak oradaki kitaplıktaki A yazılı kitaba dokununca Feride’nin bulunduğu kapı açılır. İkili dışarı çıkıp yardım isterler. İki yaşlı karı koca onları kurtarıp evlerine götürürler.

Kerem, Fırat’ı görmeye gittiğinde Ali ile karşılaşır. Anetta hanım ise Kerem’i bir yerden tanıdığını söyler ama kimse ona inanmaz. Ali evden çıktıktan sonra telefonla konuşup Anetta’nın hiç bir şey hatırlayacak durumda olmadığını söyler. Anetta ise Alis’in yazdığı son mektubunda Ali’nin yanında olduğunu hatırlar.

Kerem, annesini bulmak için tuttuğu adamlar onu arayıp bu işe kendilerini karıştırmamalarını söylerler. Aziz, Sahih babanın dükkanına gider ve ona dükkanda yardım ederr. Feride evine döner. Hasibe Feride’nin boynundaki kolyeyi nereden bulduğunu sorar. Aziz, Salih babanın dükkanında Feride’nin boynundaki kolyenin aynısının boynunda olan resmi görür.

Vuslat 15. Bölüm Fragmanı İzle! Tahsin O Tehlikeli Sırrı Aziz’e Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler