Ana SayfaDizilerVuslat 15. Bölüm Fragmanı İzle! Tahsin O Tehlikeli Sırrı Aziz'e Anlatıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 15. Bölüm Fragmanı İzle! Tahsin O Tehlikeli Sırrı Aziz’e Anlatıyor!

Trt 1 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Vuslat 14. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Aziz ve Feride kaçırılıyor. Ayrı ayrı odalarda Aziz, Feride’yi görüyor ama sesini duyuramıyor. Aziz, Meczup’un verdiği not aklına geliyor ve şifreleri çözmeye çalışıyor. Tahsin’e büyük patrondan Aziz’in kapalı odadaki videosu geliyor ve ardından bir mesaj geliyor. Mesajda ‘Korkularınla yüzleşmekten kaçma Tahsin’ yazıyor. Dizinin yeni fragmanında, Tahsin o tehlikeli sırrı Aziz’e anlatıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Tahsin O Tehlikeli Sırrı Aziz’e Anlatıyor!

Vuslat 15. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Tahsin, Gülten’e Aziz’e o sırrı söylediğini açıklıyor. Her şeyi mahvettiği için hayıflanıyor. Gülten ise ona ne yaptığını aileden kimsenin sağ kalmayacağını söylüyor.

İşte Vuslat 15. bölüm fragmanı …

VUSLAT 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Aziz, kendisini kapalı bir odanın içinde buluyor. Aynadan Feride’nin başka bir odada olduğunu görüyor ama sesini duyuramıyor. Ona ulaşmak için aynayı kırdığında Feride’nin bulunduğu odaya dumanlar doluyor. Aziz çaresiz çırpınırken, Meczup’un kendisine verdiği not aklına geliyor. Notta, her şey aşikar yazıyordur. Duvarda aynı notun yazdığı tabloyu buluyor ve onun altında bir düğme ortaya çıkıyor. Ona basınca odanın kapıları açılıyor.

Şifrelerle Feride’ye ulaşacağını anlayan Aziz, Feride’nin bulunduğu odayı buluyor. Yine şifrelerden yola çıkarak oradaki kitaplıktaki A yazılı kitaba dokununca Feride’nin bulunduğu kapı açılıyor.İkili dışarı çıkıp yardım istemeye başlıyorlar. İki yaşlı karı koca onları kurtarıp evlerine götürüyorlar. Aziz’in arabasını terk edilmiş bir şekilde bulunduğunu anlayan Altan ve Tahsin onu aramak için harekete geçiyor.

Kerem, Fırat’ı görmeye gittiğinde Ali ili karşılaşıyor. Anetta hanım ise Kerem’i bir yerden tanıdığını söylüyor ama kimse ona inanmıyor. Ali evden çıktıktan sonra telefonla konuşup Anetta’nın hiç bir şey hatırlayacak durumda olduğunu söylüyor. Anetta ise Alis’in yazdığı son mektubunda Ali’nin yanında olduğunu hatırlıyor.

Kerem, annesini bulmak için tuttuğu adamlar onu arayıp bu işe kendilerini karıştırmamalarını söylüyorlar. Aziz, Sahih babanın dükkanına gidiyor ve ona dükkanda yardım ediyor. Feride eve dönüyor. Hasibe Feride’nin boynundaki kolyeyi nereden bulduğunu soruyor. Aziz, Salih babanın dükkanında Feride’nin boynundaki kolyenin aynısının boynunda olan resmi görüyor.

Vuslat 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aşk da Ateş de Aynı Şey!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler