Ana SayfaDünyaKate Moss'dan Mert Alaş'a Striptiz!

İlgili Postlar

Kate Moss’dan Mert Alaş’a Striptiz!

Tüm gözlerin üzerinde olduğu dünyaca ünlü başarılı model Kate Moss’dan Mert Alaş’a striptiz fotoğrafları, ülkemizi dünya çapında temsil eden başarılı fotoğrafçı Mert Alaş’ın hayranlarını hayrete düşürdü!

Aldatılmayı Hazmedemedi

Duygusal hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamayan model en son 2007 senesinde Babyshambles grubunun solistiyle nişanlanmıştı. Basının yakından takip ettiği ilişki çiftin hayatını oldukça sarsmış ve yormuştu. Nişanlısının onu aldattığını öğrenen Kate Moss ise aldatılmayı hazmedemediğini ve bunu affedemeyeceğini açıklayarak ilişkisine son noktayı koymuştu.

Irina Shayk’ın Mert Alaş’la samimi pozu olay oldu!

Olay Yaratan Sergi

Dünyaca ünlü başarılı isimlerle çalışan Mert Alaş ortağı Marcus Piggott’la birlikte, ortaklıklarının 20. yılı şerefine 2016 senesinde bir sergi açmışlardı. Sergide yer alan ikilinin bugüne kadar çekmiş olduğu fotoğraflarından oluşmaktaydı. Başarılı sanatçı çekmiş olduğu resimlerin fiyatıyla olay yaratmıştı. Sergide ünlü isimlerle yaptığı çalışmaları 56.000 liradan satışa çıkarmıştı.

Mert Alaş Kimdir?

Kate Moss’dan Mert Alaş’a Striptiz!

Yurt dışında dünyaca ünlü isimlerle çalışmasıyla ünlenen Mert Alaş sosyal medya paylaşımlarıyla son dönemlerde oldukça dikkat çekmekte. Bir dönem Kate Moss‘la yan yana olan paylaşımları ikili hakkında dedikoduların meydana gelmesini de beraberinde getirmişti. Mert Alaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya beş sene öncesine ait birkaç fotoğraf paylaşarak hayranlarını şok etti. Beş sene öncesinde Kate Moss’un fotoğraflarını çeken sanatçı, çalışmasının adına striptiz adını verdiğini açıkladı.

 

Kate Moss Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler