Ana SayfaKimdirMert Alaş Kimdir?

İlgili Postlar

Mert Alaş Kimdir?

Şuan da Londra’da yaşamakta olup, dünyaca ünlü isimlerle çalışan fotoğrafçı Mert Alaş Kimdir? Mert Alaş’ın projeleri nelerdir? Mert Alaş kimlerle çalışmıştır? Mert Alaş kaç yaşında? Mert Alaş aslen nereli? Mert Alaş’ın burcu ne? Mert Alaş hakkında merak ettiğiniz ve bilmek istediğiniz her şey bu yazımızda..

Mert Alaş kaç yaşında? Mert Alaş Nereli? Mert Alaş Hangi Burç?

Mert Alaş 21 Şubat 1971 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Ankaralı olan Mert Alaş, Balık burcudur.

Mert Alaş Kimdir?

Mert Alaş Ankara’da büyümüş ve Ankara Devlet Konservatuvar’ında eğitim görmüştür. Ancak kendini oraya ait hissedememesi nedeniyle okulu yarım bırakarak 1993 senesinde dil eğitimi almak için 4 aylığına İngiltere’nin Londra ilçesine gitmiştir. Bu sırada sık sık fotoğraf sütüdyolarına giden ve bir şeyler öğrenmeye çalışan Alaş’a stüdyodan iş teklifi gelince orada kalmaya karar vermiştir. O sırada işi çay götürmek, etrafı toparlamak ve stüdyoyu çekime hazırlamak olan Alaş ünlü moda tasarımcısı olan Alexander McQueen ve şuanda ki ortağı olan başarılı bir fotoğrafçı olan Marcus Piggott ile tanıştıktan sonra, Marcus Piggot’la birlikte fotoğrafçı olarak çalışmaya başlamıştır. İkilinin ilk projesi olan Dazed&Confused‘ın başarılarının da kaynağı olmuştur. Bu projeden sonra ikili Mert and Marcus olarak anılmaya başlanmıştır.

İkili dünyanın en önemli fotoğraf ajansı olan Art Partner tarafından temsil edilmektedir. Dünya çapında bir ün elde eden ikili, Madonna, Kate Moss, Rihanna, Victoria Beckham dünyanın en önde gelen isimleriyle çalışmıştır. Şuan Vogoue, W, Calvin Klein, Gucci, Interview gibi markaların özel çekimlerini yapmaktadırlar. Mert and Marcus 2016 senesinde bir fotoğraf fotoğraf sergisi açarak bugüne kadar çektiği fotoğraflardan 18 tanesini seçerek sergilemiş ve satışa sunmuşlardır. Başarılı bir fotoğrafçı olmasının yanı sıra Mert Alaş bir çok derneğin yardım projesine de destek vermek amaçlı da projeler yürütmektedir.  2017 senesinde geliri kronik hastalıkları olanlara bağışlanması hedeflenen bir projede  DSection dergisi için kapak pozu vermiştir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler