Ana SayfaDizilerYasak Elma 42. Bölüm Fragmanı Geldi! Mustafa Halit'e Silah Çekiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 42. Bölüm Fragmanı Geldi! Mustafa Halit’e Silah Çekiyor!

Fox Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizilerinden Yasak Elma’nın 42. yeni bölümü 22 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Mustafa, Ender’in yanına gidip. Yıldız’ın babası olduğunu Zeynep’in babasını öldüğünü ona anlatıyor. Ender, Yıldız’a bu gerçekleri yüzüne vuruyor. Mustafa, Halit’e silah çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Mustafa Halit’e Silah Çekiyor!

Yasak Elma 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Mustafa, Ender’den para istiyor ve Ender’de onda kendi işine yarayacak bilgi olmadığını söylüyor. Mustafa, Yıldız’ın babası olduğunu, Zeynep’in babasının da katili olduğunu söylüyor. Ender, Yıldız’a gidip Zeynep’in babasını kendi babasının öldürdüğünü söylüyor. Mustafa, Halit’in karşısına çıkıp, ‘Bana bunu yapma demiştim’ deyip silahını ateşliyor. Halit vuruldu mu? Yıldız bu gerçeği Zeynep’e nasıl açıklayacak.

İşte Yasak Elma 42. bölüm fragmanı..

YASAK ELMA 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Tülin hanımla yakınlaşıp Ender’in geçmişi ile ilgili bilgilere ulaşmaya çalışır. Yeni planı onun şirkete başladığındaki iş başvurusu formundaki adresine ulaşmaktır. Tülin hanımdan adresi alır ve o mahalleye gider. Sokaklarda Ender’le ilgili bilgi ararken birisinden onun annesinin yaşadığını öğrenir. Oraya gittiğinde kapı üzerinden kapanır ve para vermeden Yıldız’ı serbest bırakmazlar.

Zeynep’den gelen telefonla mahalleden ayrılan Yıldız, hemen Alihan’ı arar. Kardeşine soğuk davranmasının nedenini soracakken, Alihan’ın süpriz oyununa dahil olur. Yıldız, Zeynep’e Alihan’ın evine esmer bir kadının girdiğini öğrendiğini söyler ve eve gittiklerinde, Alihan’ın düğün süprizi ile karşılaşırlar. Tüm aile oradadır. Zeynep, gelinliğini giyip gelir ve ikili sonunda evlenirler.

Kaya, Erin’in bardağını alarak babalık testi yaptırır. Babalık testi sonucunu eline alır. Ender’de Kaya’ya iş ile ilgili yaptığı jestler için teşekkür etmek için yanına gittiğinde, Kaya’yı elinde testle görür. Testin sonucu göre Kaya Erim’in babası değildir.

Ender, Kaya’nın bunu yaptığını öğrendiğinde çılgına döner ve gözyaşları içerisinde oradan ayrılır. Ender geçmişte yaşadıkları aklına gelir. Aslında Ender, önceden bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir. Ancak bebeği doğumdan sonra bir başkasına evlatlık olarak vermiştir. Ender’in evlatlık verdiği bebek Kaya’nın bebeği mi? İşte o video.

Yasak Elma 42. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Alihan’dan Zeynep’e Büyük Evlilik Süprizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler