Ana SayfaDizilerHercai 7. Bölüm Fragmanı İzle! Azat Reyhan'ı Konağa Getiriyor!

İlgili Postlar

Hercai 7. Bölüm Fragmanı İzle! Azat Reyhan’ı Konağa Getiriyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 6. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Reyhan ve Miran Şadoğlu konağından Gül’ün onları görmesiyle Nasuh silahını indiriyor ve bir şey olmadan oradan çıkıyorlar. Miran, Reyhan’a ailesinden neden intikam aldığını anlatıyor. Azat’la Gönül bir plan yapıyor. Azat Reyhan’ı, Gönül’de kocasını alacak. Hercai 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Azat Reyhan’ı konağa getiriyor. Ona nikah kıyacağını söylüyor.

 Cuma Dizileri 2019

Azat Reyhan’ı Konağa Getiriyor!

Hercai dizisinin 7. fragmanında, Azat Reyhan’ı kolundan tutup konağa getiriyor. Reyhan’ın yerinin bu konak olduğunu söyleyen Azat, Reyhan’ın helali olacağını söylüyor. Kendisi için tertemiz olduğunu onu başının tacı edeceğini söylerken, Miran çılgına dönüyor ve kapının önünde kendisine zor hakim oluyor.

Hercai 7. bölüm fragmanı..

HERCAİ 6. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Reyhan, Miran ile kardeşini görmeye evine gidiyor. Miran onu hiç yalnız bırakmıyor. Nasuh, namusunu temizlemek için Reyhan’ın başına silah doğrultuyor. Miran ortaya çıkınca silah ona da çevriliyor ancak Gül’ün gelmesi ile Nasuh silahını indiriyor.

Reyhan, Miran’la konuşuyor ve ona neyin intikamını aldığını soruyor. Çocukken, babaannesinin oğluna bağırdığını, Hazar’ın annesinin namusuna göz koyduğunu ve babasının da ona engel olmaya çalıştığını anlatıyor. Miran, annesinin ve babasının Hazar tarafından öldürüldüğünü anlatıyor. Reyhan, anlattıklarının hiç birine inanmıyor. Miran, Reyhan’a o günden sonra ettiği yemini de anlatıyor. Reyhan babasının öyle biri olmadığını söylüyor.

Elif, babaannesine hem Miran’ın, hem de Reyhan’ın yaşadıklarının hesabını sorup onun üzerine yürüyor. Azize, Elif’e bir türlü söz geçiremiyor. Evin yeni hizmetçisinden Elif’in Azize’nin torunu olduğu saklanıyor.

Reyhan, konakta Miran’ı ararken odada Gönül’le karşılaşıyor. Gönül’le Reyhan karşılıklı birbirlerine hesap soruyor. Gönül, ona yalan söylemek zorunda kaldığını sevdiklerini önüne koydukları için yalan söylediğini ve çeyizini gösterip hayallerinden bahsederken Miran odaya geliyor. Reyhan’a bir daha o odaya gitmemesini söylüyor.

Reyhan, konaktan gitmek istiyor ama korumalar engel olunca, Sultan’da onu odaya kapatıyor. Miran gelip Sultan’dan ve korumalardan hesap soruyor. Reyhan’ın gönlünü almak için en sevdiği yere götürüyor. Ama Reyhan onun yaptıklarını affetmiyor. Miran onu dağ evine götürüyor. Azat’la Gönül’de kendi aralarında plan yapıp pusuda Reyhan’ı yalnız yakalamak için bekliyorlar.

Miran, bir şeyler almak için evden çıkıyor. Gönül elinde bıçakla eve doğru yöneliyor ve Azat’a beklemesini söylüyor.

Hercai’de 3.Bölüm Özeti ‘’İçim Soğumadı Anne!’’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler