Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'e Çifte Mutluluk Haberi

İlgili Postlar

Tolga Karel’e Çifte Mutluluk Haberi

Sarah Scotti’ile 2016 senesinde evlenen ve Türkiye’den ayrılarak Amerika’ya yerleşen Tolga Karel’e çifte mutluluk haberi geldi.

Aşkta Yüzü Yeniden Güldü

Ekranların sevilen oyuncusu Tolga Karel 2015 senesinde, 4 senelik eşi olan Azeri manken Günay Musayeva ile olan evliliklerini anlaşmalı olarak bitirme kararı almışlardı. Ayrılmalarından sonra ikili birçok haberle gündeme gelmişti. Hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Karel aşkı, 2016 senesinde Sarah Scotti’de buldu. Birbirlerine çok yakıştırılan çift kısa zaman sonra hayatlarını birleştirme kararı alarak evlendi.

Yurt Dışına Yerleşmeye Karar Verdi

Bir dönemlerin sevilen oyuncusu Tolga Karel son dönemlerde mesleki olarak sıkıntılar çekiyordu. Eşiyle birlikte mutlu bir hayat geçirmek isteyen Karel çözümü Türkiye’deki işinden vazgeçmekte buldu. Çift birlikte Amerika’ya yerleşerek kendilerine yeni bir hayat kurmayı tercih etti. Tolga Karel ise Amerika’da tır şoförü olarak işe başladı. Sosyal medya üzerinden yapmış odluğu paylaşımlarda yeni hayatından mutlu olduğu da görülüyordu.

Tolga Karel’e Çifte Mutluluk Haberi

Tolga Karel Amerika’da şansını denemek için bir taşımacılık firmasının reklam seçmelerine katılmış. Ve firma Karel’in hikayesinden çok etkilenmiş hem oyuncu hem de tır şoförü olduğu için reklam yüzü olarak Karel’i seçmiş. “Bu benim için çok önemli. Kim bilir, Hollywood beni ön kapıdan almadı ama belki TIR’la arka kapıdan gideriz” sözleriyle de heycanını dile getiren oyuncuya bu haberin Sarah Scotti’nin ikinci çocuklarına hamile olduğunu öğrenmelerinden kısa bir süre sonra gelmesi ise Karel’in mutluluğuna mutluluk katmış gibi duruyor.

Tolga Karel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler