Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Neden Ayrıldı?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çiftinin ayrıldığı iddiaları dün gündeme gelmişti. Peki Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin neden ayrıldı?

Birbirlerine En Yakışan Çift Seçilmişlerdi

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’in 3 buçuk seneyi aşkın bir ilişkileri vardı. Çift birbirlerine çok yakıştırılıyordu. Aynı mesleği paylaşan çift bu zamana kadar birbirlerini her adımda desteklemiş ve birbirlerine güç kaynağı olmuşlardı. İkilinin son röportajlarında evlenmeye hazır olduklarını vurgulaması da çiftten yakın zamanda güzel haberler beklenmesini sağlamıştı.

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftine neler oluyor?

6 Ay Hiç Konuşmadılar

Dün Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti hakkında ayrılık iddiaları ortaya çıkmıştı. İddialara göre Bursin, Sarıkaya ile birlikte yaşadıkları Bebek’teki evlerinden eşyalarını toparlamış ve ayrılmıştı. Ayrılıkla ilgili iddialara bir yenisi eklendi. Kerem Bursin geçtiğimiz dönemlerde Amerika’ya gitmiş ve 6 ay orada kalmıştı. İddialar, bu süre zarfında ikilinin hiç konuşmadıkları yönünde. Kerem Bursin’in 6 ay uzaklaşmanın altındaki neden, çift aralarında geçen bazı sorunlardan dolayı birbirlerinden uzak kalmayı tercih etmeleriymiş. Ama bu süreç ikilinin arasını iyice açmış.

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Neden Ayrıldı?

Merak edilen açıklama bugün Serenay Sarıkaya‘dan geldi. Sarıkaya ikiliye dair yapılan ayrılık haberlerini doğruladı. İkilinin son dönemlerde olan iş yoğunluklarından dolayı birbirine vakit ayırmadıklarını ve ilişkilerinde olan bazı sorunlardan dolayı dostça ayrılma kararı aldıklarını söyledi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler