Ana SayfaÜnlülerŞebnem Ferah İkinci Baharını Yaşıyor

İlgili Postlar

Şebnem Ferah İkinci Baharını Yaşıyor

Rock şarkıcısı Şebnem Ferah büyük aşkıyla ayrıldıktan sonra aşka kapılarını kapatmıştı. Aşka yeniden bir şans veren Şebnem Ferah ikinci baharını yaşıyor.

Fotoğraflarına Kıyamamıştı

Başarılı sanatçı Şebnem Ferah 2015 senesinde, büyük aşkı Çağakan Demiralp ile olan iki buçuk senelik ilişkisini noktalamıştı. Hem spor hocası, hem de solisti olan Demiralp, Ferah’ın hayatında çok büyük bir anlam ifade ediyordu. Aşka olan bağının onunla geldiğini söyleyen Ferah ayrıldıktan sonra uzun bir süre birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medyadan kaldırmamıştı.

Dost Olarak Devam Etmişler

İlişkilerini noktalayan ve nedeni hakkında bir açıklama yapmayan ikili görüşmeyi bırakmamış. Arada sırada dosta yemek yiyerek ya da kahve içerek birbirlerine hayatlarında olan biteni anlatmaya devam etmişler. Birbirlerini hayatlarından asla tamamen çıkarmayan ikili bağlarını uzun süre korumuşlar.

Şebnem Ferah İkinci Baharını Yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde ise ikilinin bu ayrı kalma sürecine dayanamayarak yeniden bir araya geldiği öğrenildi. Birbirlerinden hiç kopamayan ikili bu aşka yeniden bir şans vermek istemiş ve 2 hafta önce barışmışlar. Bu güzel gelişmenin arından  Çağakan Demiralp, 12 Nisan’da Şebnem Ferahın kulisine çiçek demetiyle romantik bir mesaj göndermiş. İkinci baharlarını doya doya yaşayan çifte mutluluklar diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler