Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar Nasıl Zayıfladı?

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Nasıl Zayıfladı?

Şahan Gökbakar hayranlarını son haliyle şaşkına çevirdi. 6 ayda 28 kilo veren başarılı oyuncu Şahan Gökbakar nasıl zayıfladı?

6 Ayda 26 Kilo Verdi

Geçmişte kilolarıyla barışık olsa da, sağlık açısından zayıf olmanın daha iyi olduğunu savunan Şahan Gökbakar, fazla kilolarını vererek birçok insana ilham kaynağı olacak gibi duruyor. 6 ay içerisinde 26 kilo veren oyuncu kilo vermeye devam edeceğini de söyledi.

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Nihayet Yanyana Geldi!

“Mide Ameliyatı Geçirmedim!”

2015 senesinde Aslı Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar’ın evliliği mutlu bir şekilde devam etmekte. İkili birçok alanda birbirlerine çok destek oluyorlar. Kilo verme sürecininde de Aslı Ortaç’dan tam destek gören oyuncu 5-6 ay gibi kısa bir sürede başarılı bir şekilde kilo verdi. Gökbakar bu durumdan oldukça mutlu. Bununla beraber Gökbakar’a “Mide ameliyatı mı geçirdin?” soruları da çok yönetilmiş. Başarılı oyuncu kilo vermek için hiçbir operasyon geçirmediğinin altını çiziyor.

Aslı Ortaçlı Kimdir?

Şahan Gökbakar Nasıl Zayıfladı?

Hiçbir operasyon geçirmediğini söyleyen Şahan Gökbakar, iradesine hakim olarak, ketojenik beslenme yöntemini uygulayarak kilo verdiğini açıkladı. Ketonojik beslenme sadece kilo vermek amaçlı değil aynı zamanda da, epilepsi nöbetlerini azaltmak için kullanılan bir beslenme türü. Karbonhidratı azaltarak ve sadece sağlıklı yağlar tüketerek vücuda yağ yakımına zorlayan bu beslenme türü, aynı zamanda vücudun günlük enerjisini karşılamasını sağlıyor ve insülin direncini de arttırıyor. Şahan Gökbakar diyetiyle ilgili olarak “Fazla kasmadan devam edip biraz daha vereceğim. Azim, kararlılık ve irade dilerim, tüm kilo vermek isteyenlere.” diyerek de kilo vermek isteyenlere de destek verdi.

Şahan Gökbakar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler