Ana SayfaDizilerHercai 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Reyhan Azat'ı Tercih Ediyor!

İlgili Postlar

Hercai 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Reyhan Azat’ı Tercih Ediyor!

Atv ekranlarının yeni gözde dizisi Hercai 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde, Gönül’ün yardımı ile Azat Reyhan’ın yerini bulur ve onu konağa götürüp helali olacağını söyler. Konağa gelmeden önce Reyhan Azat’la evlenmeyi iki şartla kabul eder. Miran, Reyhan’la konaktakilerin yardımı ile her zamanki yerde görüşürler. Reyhan, Miran’a öldüğünü söyleyip arkasını dönüp gidiyor. Reyhan, Azat’ı tercih ediyor. Miran arkasından Reyhan diye haykırıyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyhan Azat’ı Tercih Ediyor!

Hercai 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Reyhan’ın bulunduğu bağ evine önce Gönül girer ve Miran’ın nikahlı karısı olduğunu söyler. Miran’ın bir büyük yalanıyla daha yıkılır ve Azat’la arabaya biner giderken, Azat’dan telefonunu ister. Miran’ı arayacağını anlayan Azat, telefonu vermek istemez. Reyhan, direksiyonu tutarak durmasını isterken araba kontrolünü kaybedip ağaca çarpar.

HERCAİ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Reyhan kazada yaralanır ve ambulansla hastaneye kaldırılır. Gönül ise Azat Reyhan’ı götürdükten sonra bıçağı kendi karnına batırıp bekler. Miran, bağ evine geldiğinde Gönül’ü yaralı bir şekilde görür ve onu hastaneye götürür. Gönül, Reyhan’ın kendisini bıçaklayıp Azat’la gittiğini söyler. Ama Miran buna inanmaz.

Diğer yandan Azize’nin gözünden sakındığı torunu Elif kaybolur. Azize, Elif’i ararken Gönül’ün yaralandığını, Reyhan’ın da Azat’la kaçtığını öğrenir. Ama Gönül’ün yine bir şeyler karıştırdığının farkındadır ve onu hastaneye görmeye gitmez. Cihan, hava kararmak üzereyken Elif’i görür. Kaybolduğunu zanneder ve onu evine bırakır. Aslanbey’lerin evinin önüne gelince şaşırır.

Handan, Aslanbey konağına bir ajanını yerleştirmiş oradan haber alır. Azize’nin kimsenin bilmediği Elif diye bir torunu olduğunu öğrenir ve bunu Cihan’a söyler. Cihan eve bıraktığı kızın kim Azize’nin gizlediği torunu olduğunu anlar.

Hazar, kızını almak için Aslanbey konağına gider. Ama orada olmadığını söylerler. Hazar, kızlarını ve karısını alıp konaktan gitmeyi düşünür. Azat, elinden tutup Reyhan’ı getirir ve dedesinin karşısına çıkıp. Reyhan’ın helali olacağını onun korkunç bir intikam için kurban edildiğini ve onun kendi gözünde tertemiz olduğunu söyler. Hazar’da kızının Azat’la evlenmesine rızası yoktur. Reyhan’a eşyalarını toplayıp uzaklara gideceklerini söyler ama Reyhan, Azat’la kendi rızasıyla evlenmek istediğini söyler.

Hercai 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Miran Reyhan’ın Gittiğine İnanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler