Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kızını Yeğenime Verecek Misin?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kızını Yeğenime Verecek Misin?

Kanal D’nin yeni bomba dizisi Zalim İstanbul’un merakla beklenen 5. yeni bölümü 28 nisan pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah, Şeniz’in Nedim’i hırpaladığını Cemre’in gösterdiği kamera kayıtlarından öğrenir. Cenk’in Cemre’ye karşı ilgisini fark eden Agah, Seher hanıma bu işin fazla uzadığını söyleyip ona, ‘Kızını yeğenime verecek misin?’ diye soruyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Kızını Yeğenime Verecek Misin?

Zalim İstanbul 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk’in babasına Cemre’yi öptüğünü söyledikten sonra Şeniz oğlunu kızı öpmediğini söylemesini istiyor. Cenk, babasına bu kızın diğer kızlardan ne farkı olduğunu soruyor. Öpüşme olayını Seher’in ve Civan’ın öğrenmesiyle Cemre, öpüştüğünü ama kalpten öpüşmediğini o şımarık zengin bebesini kalpten asla öpmeyeceğini söylüyor.

İşte Zalim İstanbul 5. bölüm 2. fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Civan arabanın bagajında uyuşturucu ile polislere yakalanır ve gözaltına alınır. Civan’a polisler Agah beyin emir verdiğini söylerse serbest kalacağını söyler ama o Fesih diye birinin tuzağına düştüğünü söyler. Şeniz fırsattan istifade konaktan Seher’i ve ailesinin işine son verip onları kovar. Ceren, Cenk’i arar ve annesinin onları sokağa attıklarını söyleyince o da onları bir otele yerleştirir. Cenk, Damla’nın çektiği selfilerden Fesih’in aslında kim olduğunu öğrenir. Ama babası ondan önce Fesih takma adlı kişiyi buldurup polislere teslim eder.

Agah kendisinin adınında karıştığı olayı temize çıkarır ve Civan’da hapisten kurtulur. Agah, Civan’ın kendisini hapiste satmadığı ve doğruları söylediği için ona teşekkür eder. Nedim, amcasına Şeniz’in onları konaktan kovduğunu söyler. Onları geri konağa getirir ve Şeniz’in onlardan özür dilemesini ister. Şeniz istemeyerek de olsa özür diler. Cemre ile Cenk adliyeye birlikte giderken görüntülenir ve magazinciler sevgiliymiş gibi haber yapar. Karaçay ailesinin bir arada olduğu anda Cemre içeri girer ve Cenk’in kendisine bir mekan kapatıp şarkı söylettiğini ve taciz ettiğini söyler. Agah oğlunun üzerine yürür.

Cemre, Nedim’in yanına gittiğinde, Nedim’in kolundaki yaraları fark eder ve hemen kamera kayıtlarına bakar. Şeniz bu sefer kayıtları silmeye vakti olmamıştır. Aşağıya Nedim ile birlikte iner ve kamera kaydını herkese izlettirir.

 Zalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı İzle! Agah Şeniz’in Gerçek Yüzünü Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler