Ana SayfaDizilerGülperi 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Hasan Tam Serbest Kalmışken Bıçaklanıyor!

İlgili Postlar

Gülperi 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Hasan Tam Serbest Kalmışken Bıçaklanıyor!

Gülperi dizisi 29. son bölümü ile Show Tv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Kadir ve Gülperi, Hasan’ı hapisten kurtarmak için büyük çaba gösteriyorlar. Gülperi, Hasan’ın Kadir’i vurduğunu itiraf ettiği videoyu Şeyma’nın gizlice çektiğini öğreniyor. Kadir’in çabaları ile Hasan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır ancak eşyalarını almak için hapishaneye gittiğinde önceden kavga ettiği mahkum önünü keser. Hasan tam serbest kalmışken bıçaklanıyor.

Cuma Dizileri 2019

Hasan Tam Serbest Kalmışken Bıçaklanıyor!

Gülperi 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Artemis, annesinin o videoyu çektiğini bilir ama kimseye söyleyemez en sonunda babasına itiraf eder. Ama Kadir, Gülperi’ye şimdilik anlatmamasını söyler. Gülperi, Kadir’in bu gerçeği bilip kendisine anlatmadığı için ona şimdiden sonra oğlunun avukatı olmadığı hatta hiç bir şeyleri olmadığını söyler.

GÜLPERİ 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Eyüp artık hapistedir. Yakup ağa henüz evdekilere Eyüp’ün kendisini kaçırdığını tehdit ettiğini anlatmamıştır. Onu hapishaneye ziyarete giderler. Yakup ağa,Fatma ile Kader’in dışarı çıkmasını söyler. Eyüp ile baş başa kaldığında, Yakup ağa onun hapislerde çürümesini istediğini söyler. Eyüp ise kendinden emin hapisten kurtulacağını söylediğinde, Oda ‘Keşke Hasan seni öldürseydi’der. Onun üzerine Eyüp babasına öyle dememesini soyunun kendinden süreceğini söyler. Yakup ağa, Ejder’in karısı Fidan’ın hamile olduğunu söyler. Eyüp gülerek, Fidan’ın karnındaki çocuğun Serdar’dan olduğunu söyler.

Yakup, eve gelir gelmez Serdar’ı dövdürür ve tam onu öldürecekken Fatma ile Kader ona engel olur. Fidan’la Serdar’ı dışarı atarlar. Gülperi, Şeyma ile konuşmaya gider ve ona kendisinin de bir anne olduğunu bunu nasıl yaptığının hesabını sorar hatta yalvarır. Artemis, babasına annesi ile konuşup onu Hasan’ın mahkemesinde tanık olarak gitmesine razı edeceğini söyler. Artemis’i de kaybetmek istemeyen Şeyma kabul eder ve mahkemede tanık olarak konuşur.

Hasan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır. Kadir, Hasan’la gidip eşyalarını alana kadar onu bekleyeceğini söyler. Gülperi ve kızlar, Can’ın 23 nisan gösterisini üzere okula gider. Kadir, Hasan’ı beklerken onun bıçaklandığını ve ağır yaralandığını öğrenir. Gülperi, Kadir’i arar sesinde bir gariplik olduğunu anlar ve Kadir’in yanına gider. Hasan, ambulansa konulurken Gülperi görür.

Gülperi 29. Bölüm 3. Fragman Geldi! Hasan Hapiste Yaralanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler