Ana SayfaDizilerGülperi 29. Bölüm 3. Fragman Geldi! Hasan Hapiste Yaralanıyor!

İlgili Postlar

Gülperi 29. Bölüm 3. Fragman Geldi! Hasan Hapiste Yaralanıyor!

Show Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizilerinden Gülperi 29. yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Hasan Şeyma’ın çektiği video yüzünden tutuklu yargılanıyor. Gülperi, o videoyu Şeyma’ın çektiğini öğrendiğinde deliye dönüyor. Kadir, Hasan’a ‘ben oğlumu hapislerde çürütmem’ diyerek ona sarılıyor. Hasan hapiste yaralanıyor.

Cuma Dizileri 2019

Hasan Hapiste Yaralanıyor!

Gülperi 29. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fargmanda; Kadir, Şeyma’ya o videoyu çektiği için hesap soruyor. Can ise okulda 23. nisan kutlamalarında şiir okuyor. Kadir, Hasan’ın savunmasını yaparak istemeden tetiği ateşlediğini söylüyor ve tanık olarak da Şeyma’yı mahkemeye getiriyor. Hasan hapishanede kavgaya karışıyor ve yaralanıp yere yığılıyor.

İşte Gülperi 29. bölüm 3. fragmanı..

GÜLPERİ 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Eyüp, eve giderek annesine akşam yemek için hazırlık yapmasını ister. Odasına giderek ve en şık kıyafetlerini giyip hazırlanır. Gülperi Can’ı da alarak Eyüp’ün evine gider. Eyüp, Gülperi’in artık orada yaşayacağını ve evin hanımı olacağını söyleyince Fatma ile Kader çok şaşırır. Kadir eve gelir ve Gülperi’nin kendisine yazdığı mektubu okur.

Kadir, polisleri alarak Gülperi’yi almaya gider ama Gülperi oraya kendi rızası ile bulunduğunu söyler. Eyüp, babasını dağ evine kapatır ve ondan tüm mal varlığını kendisine devretmesi için imza vermesini ister. Yakup ağaya evi arayıp Taşkıran’a gideceğini söylemesini ister. Eyüp, Ejder’in karısıyla Serdar arasında ilişkiyi öğrenir ve onu Yakup ağanın yerini söylememesi konusunda tembih eder.

Fatma, Gülperi’yi hastanelik edene kadar döver. Hasan, Serdar’dan dedesinin yerini öğrenir. Hasan, Kadir’i arar ve dedesinin yerini bulduğunu söyler. Artemis konuşmayı duyar ve arabaya gizlice biner. Yakup ağayı perişan halde bulurlar. Eyüp elinde babasına imzalatacağı belgelerle gelirken Artemis’i görür ve ağzını kapatıp ormana götürür. Eyüp Artemis’e videoyu annesinden aldığını söyler.

Kadir, Eyüp’le karşı karşıya geldiği sırada Hasan, babasının kafasına vurarak onu bayıltır. Telefonunu kırıp videoyu yok eder. Eyüp’ü adalete teslim ederler. Onu savunmak için gelen Şeyma’yı gören Kadir şaşırır.

Kadir, Gülperi’yi arar ve Eyüp’ün tutuklandığını söyler. Çocuklarla birlikte eve gelirler. Eyüp’ün tutuklanmasının rahatlığını yaşarken kapı çalınır. Polisler Hasan’ı tutuklamak için gelmiştir.

Gülperi 29. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir Hasan’ı Hapisten Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler