Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragmanı İzle! Akşın'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragmanı İzle! Akşın’a Ne Olacak?

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çukur 2. sezon 30. yeni bölümü  ile 29 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde yüzüklü kişinin kimliği ortaya çıktı. Yüzüklü aslında Yücel imiş. Yücel Akşın’ı kaçırıp Sena’nın mezarının üzerine bir zarf bırakıyor. Akşın’a ne olacak. Onun sonu da Sena gibi mi olacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Akşın’a Ne Olacak?

Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yücel’in bıraktığı zarf Yamaç’ın eline geçiyor. Sultan hanım Sena şimdi de Akşın diye gözyaşı döküyor. Celasun koşarak Yamaç’ın yanına geliyor. Yüzünden kötü bir haber aldığı belli oluyor.

İşte Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 62.BÖLÜM ÖZETİ!

Celasun, Aliço’yu yanına alıp ipucu aramaya başlıyor. Aliço, Celasun’a Akşın’ın aklına gelmesi ile iyi olup olmadığını soruyor. Etrafı ararken Aliço bir ipucu buluyor ve hemen Yamaç’ın yanına koşuyor. Medet ve Vartolu, Cumali’nin Timsah tarafından kaçırıldığını öğreniyor. Aliço, çatıda yaptığı araştırmayı anlatıp yüzüğü Yamaç’a veriyor.

Yücel, Karakuzular’ın yaptığı halı saha maçına gidip kendisini tanıtıyor ve onların sorularını cevaplıyor. Çeto’nun kendisini neden kovaladığı sorulunca aralarındaki meseleyi anlatıyor. Karakuzular’ın, Koçovalılar’a olan öfkesini yeniden alevlendiren Yücel onlara bir teklifte bulunuyor. Onlar da bu teklifi kabul ediyor.

Karaca mezarlığa gidiyor ve orada Akşın’ın kardeşinin mezarı üstünde onunla konuşurken buluyor. Karaca onun yanına gidip içini döküyor ve Sena’nın mezarını çiçek koyarken onu yalnız bırakıp arabaya dönüyor. Karaca, Aşkın’ın çığlığını duyuyor. Dönüyor Sena’nın mezarının başına gidiyor ama Akşın’ı orada bulamıyor. Yücel, Akşın’ı kaçırıp, Sena’nın mezarının üstüne bir zarf bırakıyor. Karaca, hemen Yamaç’a ve Selim’e Aşkın’ın kaçırıldığı haberini veriyor.

Timsah, Cumali’yi hırpaladıktan sonra Yamaç’ın onu neden almaya gelmediğini sorduğu sırada, Salih çıkageliyor. Timsah, onların aralarında konuşup gülmelerinden rahatsız oluyor ve silahını ateşliyor. Selim, Timsah’la buluşma gidiyor. Kendisini Yamaç olarak tanıtıyor. Yamaç ile Aliço onları uzaktan izliyorlar. Damla, kamyonun önüne bağlanmış bir şekilde giden Vortolu, Cumali ve Medet’in hayatını, kamyonunun tekerlerine ateş ederek kamyonu durdurup onların hayatını kurtarmayı başarıyor.

Çukur’da Yüzüklünün Kim Olduğu Ortaya Çıktı! Yüzüklü Aşkın’ı Neden Kaçırdı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler