Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm Fragmanı Geldi Mİ? Yılmaz'dan Demir'e Ters Köşe!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm Fragmanı Geldi Mİ? Yılmaz’dan Demir’e Ters Köşe!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 30. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yılmaz Demir çekişmesi farklı bir boyuta taşınıyor. Yılmaz’dan Demir’e ters köşe. Yılmaz’ın Şermin’in konağını satın almasından sonra şimdide Cengaver’in fabrika hisselerini alması Demir’de şok etkisi yaratıyor. Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz’dan Demir’e Ters Köşe!

Hünkar hanım tüm geceyi Fekeli ile geçirdikten sonra ertesi gün eve dönüyor. Gaffur merak içinde Hünkar hanımın nerede olduğunu araştırıyor. Fekeli, Hünkan’ı arayıp sağ sağlım eve ulaşıp ulaşmadığını sorarken, telefonun paralelinden Züleyha onları duyuyor. Züleyha, çarşıya gitmek isteyince Hünkar, onun yalnız gidemeyeceğini Seher’le birlikte gidebileceklerini söyleyince Züleyha Hünkan’ın yüzüne Fekeli ile olan telefon görüşmesini vuruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Züleyha, Demir’e çocuğuna ne zaman kavuşacağını sorduğunda Yılmaz’ı unuttuğunu ispatladığı zaman kavuşacağını söylüyor. Züleyha ile Demir sinemaya gidiyorlar. Orada Müjgan’la Yılmaz’ı samimi şekilde gören Züleyha’nın suratı değişiyor. Demir hemen fark ediyor. Çıkışta Adnan’ın bulunduğu eve Züleyha’yı götürüyor. Orada, Adnan’ın kendi oğlumu yoksa Yılmaz’ın mı olduğunu soruyor. Züleyha bir cevap veremiyor. Demir, Adnan’ın kimin oğlu olduğunun fark etmediğini onu ölümü göze alacak kadar sevdiğini söyler.

https://twitter.com/i/status/1121495961212157953

Hünkar, hanım yine Fekeli ile buluşur. Gaffur, Seher’le görüştükten sonra Hünkar hanımın balkondan Fekeli’ye el salladığını görür. Müjgan Züleyha’nın arabasını şehir kulübünün önünde görür ve içeri girip onunla konuşur. Ona Yılmaz’ı hala sevip sevmediğini sorar. Züleyha, Demir’e aşık olduktan sonra onu unuttuğunu söyler. Müjgan gelinlik provalarına başlar.

Yılmaz, Cengaver’den babasının canına kast edenin Hüseyin olduğunu, onu azmettirenin de Demir olduğunu öğrenince Demir’le hesaplaşmaya gider. Ama Müjgan onu engelleyip eğer Demir’le hesaplaşmaya giderse kendisini unutmasını söyler. O sırada Fekeli’nin kalp krizi geçirdiği haberi gelir.

Konağa Hünkar hanımın yeğeni Ercüment gelir. Demir ona yeni fabrikasının arsasını göstermek için gittiğinde. Bir kaç kişi görür ve onlara oranın özel mülk olduğunu söyler. Adamlar açılınca Yılmaz’ı gören Demir, onun ne işi olduğunu sorar. Yılmaz ise bu arsanın kendisinin olduğunu söyler. Cengaver’den fabrikanın yüzde elli hissesini satın aldığını öğrenen Demir donar kalır.

Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Müjgan’la Yılmaz’ın Arası Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler