Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Müjgan'la Yılmaz'ın Arası Bozuluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Müjgan’la Yılmaz’ın Arası Bozuluyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 30. bölümü 25 nisan perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Müjgan gelinlik provası yapıyor. Demir, Züleyha’ya erken mi yoksa normal gününde mi doğum yaptığını sorguluyor. Fekeli ise kalp krizi geçiriyor. Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Müjgan’la Yılmaz’ın arası bozuluyor.

Perşembe Dizileri 2019

Müjgan’la Yılmaz’ın Arası Bozuluyor!

Dizinin son fragmanında, Züleyha oğluna ne zaman kavuşacağını bilmediği için çaresiz bekliyor. Fekeli’nin ani kalp krizi geçirmesi korkutuyor. Müjgan, yüzüğünü çıkarıp fırlatıyor. Düğün hazırlıkları başlayan ikilinin arası neden bozuldu? Demir ise ne yaparsa yapsın Züleyha’nın kendisini sevmeyeceğini düşünüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm 2. fragmanı..

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’nın Adnan’ı görmesine ve sevmesine müsaade ediyor ama konağa getirmiyor. Züleyha, Demir’e kendisini hastanede bırakmayıp eve getirdiği için teşekkür ediyor. Hünkar hanım Demir’e yanlış yaptığını söylüyor. Demir, kendisinin de oğlundan ayrı kalmak istemediğini fakat bir süre böyle olmak zorunda olduğunu söylüyor. Züleyha, Adnan’ın onun oğlu olmadığını Yılmaz’ın oğlu olduğunu yüzüne haykırıyor.

Müjgan ile Yılmaz’ın nişan fotoğrafları gazetelerde yayınlanıyor. Gazeteyi gören Züleyha, Gülten’e mektubu Yılmaz’a vermediğini düşünerek ona kızıyor. Mektup hala masanın üzerindedir ve Yılmaz mektubu görmemiştir. Müjgan hastalanıp eve gidiyor. Yılmaz ona elleri ile çorba yapıp yediriyor. Yılmaz, Müjgan’dan Züleyha’nın bebek düşürdüğünü öğrendiğinde çok üzülüyor. Sürekli neden çocuğuyla kendisine sığındığını düşünüyor.

Çalışanlar Züleyha’nın intihar ettiğini bilmiyorlar. Onun bebek düşürdüğünü zannediyorlar. Sabahattin’in bunu duyunca hemen konağa Züleyha’yı görmeye gidiyor. Ama Züleyha intihar ettiğini söyleyemiyor. Hünkar ile Fekeli görüşmek için buluşuyorlar. Ama yağmura tutulup yolda kalıyorlar. Ormanda bir ağaç eve sığınıp bütün gece baş başa romantik anlar yaşıyorlar.

Demir, Çukurova’nın vergi rekortmeni oluyor. Düzenlenen yemeğe Yılmaz’ın da geleceği için gitmek istemiyor. Ama Hünkar ikna ediyor ve hep birlikte gidiyorlar. Demir birinci Yılmaz ise ikinci vergi rekortmeni oluyor. Züleyha, Yılmaz’ı Müjgan’ı beklerken görüp yanına gidiyor. Gözlerine bakıyor ve onun mektubu okumadığını anlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm Fragmanı İzle! Demir’in İçine Kurt Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler