Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm Fragmanı İzle! Demir'in İçine Kurt Düşüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm Fragmanı İzle! Demir’in İçine Kurt Düşüyor!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 30. yeni bölümü 25 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Demir, Züleyha’yı hastaneden çıkarır. Yılmaz, Müjgan’la tekrar bir araya gelirler. Züleyha intihar etmeden önce yazdığı mektup henüz Yılmaz’ın eline geçmemiştir. Züleyha’nın ‘Adnan senin oğlun değil’ sözleri üzerine, Demir’in içine kurt düşüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir’in İçine Kurt Düşüyor!

Bir Zaman Çukurova 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan, gelinlik provası yapıyor. Demir, Züleyha’ya merdivenlerden düştüğü için mi erken doğum yaptığını yoksa gününde mi doğum yaptığını soruyor. Hadi bir daha söylemesini istiyor ve ‘Adnan benim oğlum mu Yılmaz’ın mı? diye soruyor. Fekeli kalp  krizi geçiriyor. Hünkar hanımın yeğeni eve geliyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1120013446991548419

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’nın Adnan’ı görmesine müsaade ediyor ama konağa getirmiyor. Züleyha, Demir’e kendisini hastanede bırakmadığı için teşekkür ediyor. Ama Hünkar hanım oğluna yanlış yaptığını söylüyor. Demir, kendide oğlundan ayrı kalmak istemediğini ama bir süreliğine böyle olmak zorunda olduğunu söylüyor. Züleyha, Adnan’ın onun oğlu olmadığını haykırıyor.

Müjgan ile Yılmaz’ın nişanlandıkları haberi gazetelerde yayınlanıyor. Bunu gören Züleyha, Gülten’e mektubu Yılmaz’a vermediğini düşünerek hesap soruyor. Mektup hala masanın üzerindedir ve Yılmaz mektubu görmemiştir. Müjgan hastalanıyor ve Yılmaz ona elleri ile çorba yapıyor. Yılmaz, Müjgan’dan Züleyha’nın bebek düşürdüğünü öğreniyor ve çok üzülüyor. Sürekli neden çocuğuyla kendisine sığındığını düşünüyor.

Çalışanlar Züleyha’nın intihar ettiğini bilmiyorlar. Onun bebek düşürdüğünü zannediyorlar. Sabahattin’in bunu duyunca hemen konağa Züleyha’yı görmeye gidiyor. Ama Züleyha intihar ettiğini söyleyemiyor. Hünkar ile Fekeli görüşmek için buluşuyorlar. Ama yağmura tutulup yolda kalıyorlar. Ormanda bir ağaç eve sığınıp bütün gece baş başa romantik anlar yaşıyorlar.

Demir, Çukurova’nın vergi rekortmeni oluyor. Düzenlenen yemeğe Yılmaz’ın da geleceği için gitmek istemiyor. Ama Hünkar ikna ediyor ve hep birlikte gidiyorlar. Demir birinci Yılmaz ise ikinci vergi rekortmeni oluyor. Züleyha, Yılmaz’ı Müjgan’ı beklerken görüp yanına gidiyor. Gözlerine bakıyor ve onun mektubu okumadığını anlıyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha Hünkar’la Restleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler