Ana SayfaDizilerİddialı Dizi 1001 Gece için Çekimler Başladı! İşte Projedeki Türk Oyuncular

İlgili Postlar

İddialı Dizi 1001 Gece için Çekimler Başladı! İşte Projedeki Türk Oyuncular

Çekimlerine 9 ay önce başlanan 1001 Gece dizisi için Türkiye’deki çekimlere başlandığı açıklandı. Projede 4 ünlü Türk oyuncu da yer alıyor.

Tüm dünyanın ilgisini çeken yeni proje 1001 Gece dizisi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. 9 ay önce set çalışmalarına başlanan dizinin Türkiye’deki çekimlerine geçildi. Türkiye’de büyük ilgi gören Kemal Tekden’in projesi olarak tanıtımı yapılan 1001 Gece dizisinde Türkiye’deki çekimler için dizi kadrosuna 4 önemli isim ile anlaşma sağlandı. Türkiye’deki çekimlerinin 3.5 ay sürmesi planlanırken anlaşma sağlanan isimler de sete çıktı.

1001 Gece Dizisinde Yok Yok

Çok özel bir proje olarak çalışmaların sürdüğü 1001 Gece’de Dubai ve İran’da büyük ilgi gören oyuncular ile anlaşmalar sağlanmış durumda. Bu nedenle Türkiye’deki oyuncu seçimlerinin de özenle yapıldığı projede 4 usta isimde karar kılınmış. Belçim Bilgin, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve Levent Özdilek ile anlaşma sağlayan yapım ekibi, şu anda Türkiye çekimlerine geçmiş durumda. Türkiye’deki oyuncular da hikayenin Türkiye’de geçecek olması nedeniyle hikayeye dahil oldu ve çekimlere katıldı.

İddialı Dizi 1001 Gece için Çekimler Başladı! İşte Projedeki Türk Oyuncular
İddialı Dizi 1001 Gece için Çekimler Başladı! İşte Projedeki Türk Oyuncular

Dizide yer alacak Türk oyuncuların rolleri de belli oldu. Açıklamalara göre oyuncuların dizideki karakterleri şöyle olacak

  • Cemal Hünal – Ferit
  • Belçim Bilgin – Gülay
  • Gizem Karaca – Simay
  • Levent Özdilek – Hakan

30 Bölüm Çekilecek

Özel bir proje olarak yayın hayatına başlayacak dev bütçeli proje için çekimlerin 1 yılda tamamlanması planlanıyor. 9 aydır çekimlerin devam etmesi sonrasında Türkiye’deki son çekimler ile projenin hazırlık süreci sona erecek. 2024 sonuna kadar bitirilmesi beklenen proje, toplamda 30 bölümden oluşacak. Dizi için her bir detayın titizlikle hazırlanması nedeniyle günden güne beklentiler de artıyor. Dizi çekimlerinin Türkiye’de yapılıyor olması nedeniyle önümüzdeki günlerde daha fazla detayın gündeme gelmesi de mümkün görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler