Ana SayfaDizilerBahar Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu Geliyor!

İlgili Postlar

Bahar Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu Geliyor!

Ekranların sevilen dizisi Bahar’a sürpriz bir konuk oyuncu geliyor. İşte Bahar fragmanıyla ortaya çıkan o detay…

Show TV’nin iddialı dizisi Bahar yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak  gibi isimlerin yer aldığı dizi, her Salı akşamı yeni bölümüyle Show TV’de yayınlanıyor. Son bölümlerde ihanetin soğuk yüzü ile karşı karşıya kalan ve acı bir intikam planı kuran Bahar, eşinden ayrılma planları yapıyor.

Bahar Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu Geliyor!
Bahar Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu Geliyor!

Bahar Yeni Bölümünde Yasemin Sakallıoğlu Sürprizi

Yeni bölümde hikaye gereği gönüllü doktor olarak bir köye gidecek olan ekibe burada mahalle muhtarı Hasibe eşlik edecek. Kahkaha dolu anların ekranlara geleceği yeni bölümde muhtar rolüyle karşımıza çıkacak ismin ise Yasemin Sakallıoğlu olacağı öğrenildi. Konuk oyuncu olarak bir bölüm dizide rol alacak Yasemin Sakallıoğlu, mahallenin muzip muhtarı olacak. Dizinin yeni bölümde gönüllü doktorlar olarak köye gidecek doktor ekibinin sorunları burada da devam edecek. Boşanma kararı alan ve eşinden kolay bir şekilde boşanmanın yollarını arayan Bahar, Timur’un kıskacından kurtulamayacak. Diğer yanda ise Rengin Parla’nın Timur’dan olduğunu söylemesiyle Bahar başka bir gerçek ile karşı karşıya kalacak.

Yeni bölümü ile yarın akşam ekranlara gelecek Bahar dizisinin yine Salı günü en çok izlenen yapım olması bekleniyor. Yüksek reyting oranları alan dizi Haziran ayında yapacağı sezon finali sonrasında gelecek yıl da ekranlarda yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler