Ana SayfaÜnlülerFenomen Reynmen Evleniyor!

İlgili Postlar

Fenomen Reynmen Evleniyor!

Fenomen Reynmen, sevgilisine evlenme teklifi ettiğini resmen duyurdu. Peki, Reynmen’in sevgilisi kim, evlenme teklifini kabul etti mi?

Türkiye’de şarkılarıyla kısa sürede en popüler isimlerden birisi olmayı başaran Reynmen, Emire Cansu Kurtaran ile ilişki yaşıyordu. İkili sık sık sosyal medyada birlikte fotoğraflar paylaşırken son fotoğraflarda evlilik müjdesi de geldi. Evlilik kararı alan ikili, Reymen’in evlilik teklifi ile hazırlıklara başlamış durumda. Renklensin adındaki şarkısı ile uzun zamandan beri müzik piyasasının konuşulan ismi olan Reynmen, bu sefer evlilik haberleri ile sosyal medya gündeminde yer aldı.

Yusuf Aktaş’tan Evlilik Kararı

Hareketli bir aşk hayatı ve yaşamı olmasına karşın evlenme kararı almasıyla hayranlarını şaşırtan Yusuf Aktaş, Emire Cansu Kurtaran ile mutlu bir gelecek planları kuruyor. Sosyal medyadan sarmaş dolaş fotoğraflarını paylaşan çift, kısa sürede büyük ilgi gördü. Pek çok ünlü ismin de kayıtsız kalamadığı bu pozlara mutluluk yorumları geldi. Evlenme teklifi ve evlilik kararı için tebrik yorumları alan çiftin önümüzdeki günlerde evlilik tarihlerini duyurması bekleniyor.

Fenomen Reynmen Evleniyor!
Fenomen Reynmen Evleniyor!

Yüzükle Görülmüştü

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin parmağında yüzük ile görüntülediği Reynmen, evlilik iddiaları ile ilgili hiçbir açıklama yapmamıştı. “Büyüsü bozulmasın. Bir şeyler yaşanmadan insan kendini tanıyamıyor. Ben romantik bir insanmışım. Bu yönümü yeni yeni keşfettim” diyerek evlilik ve ciddi ilişki konusunda sinyaller veren Reynmen, evlilik kararını sosyal medyadan duyurmayı tercih etti.

Emire Cansu Kurtaran Kimdir?

Gündemde çok fazla yer almayan ve Reynmen’in evlilik teklif etmesinin ardından kim olduğu merak edilen Emire Cansu Kurtaran, 1996 Bursa doğumlu. Miss Turkey yarışmasında şansını denemesine rağmen ilk 10 arasına girmeyen Cansu Kurtaran, İngiltere’de yaşıyor. Eynsford College mezunu olan ünlü isim, uzun bir dönem modellik yapmıştı. Psikoloji üzerine kariyer yapan Cansu Kurtaran, sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler