Ana SayfaÜnlülerBahar Dizisinin Umay'ından “Afra” Sitemi

İlgili Postlar

Bahar Dizisinin Umay’ından “Afra” Sitemi

Bahar dizisinin genç yıldızı Alisa Sezen Sever sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile benzetme durumunun son bulmasını istedi. İşte genç yıldızın o isteği ve sitemi…

Bu yıla damgasını vuran dizilerden Bahar’da rol alan genç yılız Alisa Sezen Sever, sosyal medyayı da etkin kullanıyor. Dizide başarılı bir performans sergileyen ve güzelliğiyle dikkat çeken Alisa Sezen Sever, Türkiye’deki bir diğer ünlü isim Afra Saraçoğlu’na benzetiliyor. Sürekli bu durumun gündeme gelmesi sonrasında video çekmek zorunda kalan Alisa Sezen Sever, sevenlerine yönelik bir rica ve sitemde bulundu.

“Lütfen Artık Benzetmeyin”

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile bu konu hakkında açıklama yapan Alisa Sezen Sever benzetilmekten dolayı çok yorulduğunu ifade etti. Takipçilerine “Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni” diyerek seslenen ünlü isim, bu konuda sevenlerinden ricada bulundu.

Bahar Dizisinin Umay'ından “Afra” Sitemi
Bahar Dizisinin Umay’ından “Afra” Sitemi

Kariyerinin çok başında olmasından dolayı başka bir isim ile benzetilmekten hoşnut kalmayan genç oyuncu, bazı fotoğraflarda aralarında hiçbir benzerliğin olmadığını söyledi. Bu sözler sonrasında genç yıldızın sevenlerinden destek mesajları geldi. Başarılı bir kariyerinin olacağını söyleyen takipçileri, genç yıldızın Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında olabileceğini, potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Geleceğin Yıldızları Arasında

Performansıyla şimdiden beğeni kazanan Alisa Sezen Sever, 1 Temmuz 2006 doğumlu. İstanbul’da yaşayan genç isim, Bahar dizisinden önce Sipahi ve Tozkoparan İskender gibi iddialı yapımlarda da rol almıştı. Performansıyla beğeni kazanan Sever’in Bahar dizisi sonrasında daha ana rollerde ekranlara gelmesi bekleniyor. Bahar dizisi ile 1 sezon daha ekranlarda yer almaya devam edecek oyuncu, eğitimlerine de devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler