Ana SayfaDizilerSurvivor'da Şarkı Yarışmasının Birincisi Kim Oldu? Sabriye'nin Dansı Olay Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Şarkı Yarışmasının Birincisi Kim Oldu? Sabriye’nin Dansı Olay Oldu!

Survivor son bölümünde Türkiye ve Yunanistan yarışmacıları geleneksel birleşme partisi ile doyasıya eğlendiler. Yarışmacılar 11 haftayı geride bırakıp en güzel kıyafetlerini giyerek büyük bir ziyafetten sonra hem şarkı söylediler hem eğlendiler. Survivor’da yarışmacılar bu sefer şarkılarla yarıştı. Juri üyeleri ise onlara puan verdi. Survivor’da şarkı yarışmasının birincisi kim oldu?

Survivor’da Acun Murat’a Karşı Yarıştı! Ödülü Hangi Takım Kazandı!

Survivor’da Şarkı Yarışmasının Birincisi Kim Oldu?

Survivor’da bu hafta geleneksel şarkı yarışması yapıldı. Birinci olan yarışmacı seneye yapılacak olan birleşme partisine katılmaya hak kazanacak. Geçen yılki yapılan yarışmada birinci olan Merve Aydın birleşme partisine katıldı. Yarışmacıların performansları ise çok şaşırttı. Özellikle Sabriye’nin dansı geceye damgasını vurdu.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASININ BİRİNCİSİ ELPİDA OLDU!

İşte yarışmanın birincisi Elpida’nın performansı.

https://youtu.be/I6XF9m3TWPU

Acun, haftalardır beklenen şarkı yarışmasını başlatırken kendisini Eurovision’da gibi hissettiğini ve yarışmacılarda o enerjiyi aldığını söyledi.

Sakis, heyecanlı olduğunu ve yarışmacılar arasında güzel seslerin olduğunu söyledi.

Acun ise, güzel olmayan sesleri merak ettiğini ve kendisine göre üç isimin seslerinin çok şaşırtacağını söyledi. Tarık Sezer’in yönettiği orkestrada yarışmacılar performanslarını sergileyecek. Tarık Sezer, üç gün boyunca yarışmacılarla çalıştıklarını, güzel seslerin olduğunu ama çok kötü sesleri olan yarışmacılarında olduğunu söyledi.

Acun, kazanan yarışmacının seneye bir arkadaşı ile birleşme partisine katılacağını söyledi ve geçen seneki yarışmanın birincisi olan Merve Aydın ile eşinin de partide olduğunu söyledikten sonra, Murat Boz ve Seda Sayan’ın jüri üyesi olarak geldiklerini söyledi.

SABRİYE KENDİNE ÖZGÜ DANSI İLE FARK YARATTI!

İşte Sabriye’nin performansı. Topuklu ayakkabıların üzerinde durmakta zorluk çeken Sabriye, izleyenleri kahkahalara boğdu.

https://youtu.be/RtF1UT7vm5k

Bora, ‘ Dedikodu’ isimli parça ile izleyenlerin karşısına çıktı. Ama Tarık Sezer, şarkıyı yarıda kesmek zorunda kaldı. İzleyenler gülme krizine girdi. İşte Bora’nın o performansı..

https://youtu.be/6CQESDlyE9w

Survivvor’un en başarılı yarışmacılarından olan Hikmet, ise’ Cemilem’ türküsünü söyledi. Hikmet hem söyledi hem oynadı ve izleyenleri coşturdu. Performansının sonunda hiç bir başarının tesadüf olmadığını belirtti. Tarık hocaya kendisi gibi bir kalasa şarkı söylettiği için teşekkür etti.

https://youtu.be/nZUCbHH1Bpg

Survivor Birleşme Partisi İçin Ünlü Sanatçılar Dominik’de Buluştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler