Ana SayfaDizilerSurvivor Birleşme Partisi İçin Ünlü Sanatçılar Dominik'de Buluştu!

İlgili Postlar

Survivor Birleşme Partisi İçin Ünlü Sanatçılar Dominik’de Buluştu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan formatı değişmiş, Siyah ve Beyaz takım olmak üzere karma olarak mücadeleye devam etme kararı alınmıştı. Bu hafta sonu yapılacak birleşme partisinde Survivor yarışmacıları doyasıya eğlenecek. Acun Ilıcalı’nın birleşme partisindeki süprizi, ‘O Ses Türkiye’ juri üyelerinden Seda Sayan ve Murat Boz olacak. Survivor birleşme partisi için ünlü sanatçılar Dominik’de buluştu.

Seda Sayan kimdir?

Murat Boz kimdir?

Survivor Birleşme Partisi İçin Ünlü Sanatçılar Dominik’de Buluştu!

Survivor yarışmasında birleşme gecesine konuk olan ünlü şarkıcılar Seda Sayan ve Murat Boz ile Dominik’te çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye’deki performansı ile izleyiciden tam not alan Seda Sayan ile Murat Boz’u Survivor adasına götürdü. Adadaki yarışmacılar günlerdir birleşme partisi heyecanı yaşarken, Seda Sayan ve Murat Boz, Dominik’den sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşımlarında bulundular.

Survivor 2019 birleşme partisi bu hafta sonu Tv8’de ekranlara gelecek. Yarışmacılar, 11 haftadır süren yoğun mücadelenin ardından, Seda Sayan ve Murat Bozun’u canlı olarak dinleyip doyasıya eğlenecekler.

Survivor 11. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler