Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Yatak Pozuna Bomba Gibi Yorum!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Yatak Pozuna Bomba Gibi Yorum!

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve son zamanlardaki fotoğraflarıyla gözleri üzerine çeken Şeyma Subaşı’nın yatak pozuna bomba gibi yorum!

Eşyalarını İstanbul’a Gönderiyor

2018’in Kasım ayı oldukça olaylı bir ay olmuştu. Bu olaylardan en büyüğü ise Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanması olmuştu. 8 senedir olan birlikteliklerini sonlandırma alan çift anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanma anlaşmasına göre Acun Ilıcalı kızları Melisa için 10 Milyon Tl değerinde bir ev alarak Melisa’nın üzerine yapacak, Şeyma’ya aylık 125.000 Tl nafaka verecek, Şeyma Subaşı ise Miami’de ki evi boşaltacaktı. Geçtiğimiz günlerde Miami’de olan Subaşı eşyalarını İstanbul’a gelmesi için göndererek evde kalan son eşyalarını da almış oldu.

Şeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

Evde Kalamadı

İddialara göre festivale gitmek yerine kızıyla birlikte Miami tatili gitmiş ve bunu sosyal medya üzerinden kızıyla paylaştığı fotoğrafta “Benim Coachella’m” yorumunu yaparak da aynı zamanda festival sorularının cevabını vermişti.  Subaşı kendi evlerinde kalmak istedi ancak buna Acun izin vermedi. Boşanma anlaşmasına göre boşaltması gereken evde kalmasına izin vermediği iddiaları ise Şeyma’nın evde kalan son eşyalarını almasıyla güçlendi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Yatak Pozuna Bomba Gibi Yorum!

Kısa zamanda bir sosyal medya fenomeni haline gelen Şeyma Şubaşı’nın son fotoğrafları oldukça dikkat çekiyor. Geçenlerde yatakta paylaşmış olduğu fotoğrafı sosyal medyayı ve gündeme bomba gibi düşerken, bir bomba da sevgilisinden geldi. Birlikteliklerini gizlemeyen çift sosyal medyaya fotoğraf atmıştı ve Şubaşı Miami’de ki birçok storyisinde erkek arkadaşını çekmişti. İlişkilerinin ne zaman bu kadar ciddiyet kazandığı bilinmez ama sevgilisinin yataktaki fotoğrafının altına alev emojisi koyması büyük tepki çekti.

Şeyma Subaşı'nın Yatak Pozuna Bomba Gibi Yorum!
Şeyma Subaşı’nın Yatak Pozuna Bomba Gibi Yorum!

Şeyma Subaşı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler