Ana SayfaDizilerNöbet 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ziya Cevran’ ın Hatay’daki Başkanlık Hayalleri!

İlgili Postlar

Nöbet 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ziya Cevran’ ın Hatay’daki Başkanlık Hayalleri!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Nöbet merakla beklenen 7. yeni bölümü ile 21 nisan pazar günü ekranlara gelecek. Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci’nin başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler yer alacak. Nöbet 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Ziya Cevran’ ın Hatay’daki başkanlık hayalleri.

 Pazar Dizileri 2019

Ziya Cevran’ ın Hatay’daki Başkanlık Hayalleri!

Nöbet dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde; Jennifer, Elmalı’da çevre halkının sevgisini ve güvenini kazanmak için uğraş vermeye devam ediyor. Her fırsatı kendi lehine çeviren Jennifer’a büyük bir görev veriliyor. Uluslararası sermaye baronlarından gelen suikast emri  geliyor. Gelen bu emrin hedefleri ise Binbaşı Barış Kalender, Yüzbaşı Yiğit Alkan ve Melik Nizamoğu olacak.

İşte Nöbet 7. bölüm fragmanı…

NÖBET DİZİSİ 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK!

Jennifer, Elma’lı halkının güvenini kazanmaya devam ediyor. Uluslararası sermaye baronlarından Jennifer’a suikast emri geliyor. Her olayı lehine çevirmeyi başaran Jennifer suikastın hedefinde olan Binbaşı Barış Kalender, Yüzbaşı Yiğit Alkan ve Melik Nizamoğlu’nu öldürecek mi?

Jennifer seçilecek tetikçiler için, sınır dışındaki kolu Darko’yu görevlendiriyor. Darko, Yakup hoca ile bağlantı kuruyor ve elmaslar karşılığında görevini hallediyor. Tetikçiler sınırı geçse de, yaşanan beklenmedik tesadüf planları değiştirecek gibi görünüyor.

ZİYA SEVRAN’IN HATAY’DAKİ BAŞKANLIK HAYALLERİ!

Elinde bulunan bütün kozları devletin aleyhine kullanan Ziya Cevran, başkanlık hayalleri kurmaya devam ediyor. Cevran, bu plan için çevredeki güçlü ailelerle bağlantılarını iyice kuvvetlendiriyor. Ancak gelen bir misafir, günün bütün seyrini değiştiriyor.

‘‘Bir asker duygularına hakim olamıyorsa, mantığını terk ediyorsa, başına bunlar gelir!’’

Yiğit yüzbaşı sınırda verdiği karar yüzünden açığa alınmıştı. Yiğit Alkan görevine tekrar dönebilecek mi? Yiğit yüzbaşının bölgede olmadığı sırada orada neler olacak?

Nöbet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler