Ana SayfaDedikoduHalka Dizisi Final'e Mi Gidiyor?

İlgili Postlar

Halka Dizisi Final’e Mi Gidiyor?

Trt 1 ekranlarında salı günleri yayınlanan Es film imzalı iddialı polisiye dizisi ‘Halka’ bu sezonda çok konuşulan dizilerin başında geldi. Sezon sonu yaklaşırken dizilerden bir bir final haberleri gelmeye devam ediyor. Kızım, Bizim Hikaye, Avlu ve Gülperi dizilerinin ardından Trt 1 ekranlarının iddialı dizilerinde Halka’da final yapacağı iddiaları gündeme geldi. Halka dizisi final’e mi gidiyor!

Salı Dizileri 2019

Halka Dizisi Final’e Mi Gidiyor?

Başrollerini, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen’in paylaştığı Halka dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile adından çok söz ettirmişti. Geniş bir fan kitlesi oluşan dizinin sezon sonu ekranlara devam edip etmeyeceği merek konusu oldu. ES film cephesinden gelen haberlere göre, eğer TRT 1 diziye devam etmeme kararı aldığı takdirde ‘Halka’ dijital platformlarda yayın hayatına devam edecek yönünde.

Güçlü oyuncu kadrosuna sahip Halka dizisinin Blutv’den teklif aldığı konuşuluyor. Netflix’in de projeyi satın alabileceği konuşulanlar arasında. Halka dizisinin akıbetinin ne olacağı konusunda izleyenleri merak içinde bekliyor.

Halka Dizisinde Neler Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler