Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Olay Yaratan Kumar İddiasının Gerçeği!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Olay Yaratan Kumar İddiasının Gerçeği!

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programı Serdar Ortaç’ın kumar fotoğrafını yayınlamış ve yeniden kumara başlayıp başlamadığı iddiaları gündeme gelmişti. İşte Serdar Ortaç’ın olay yaratan kumar iddiasının gerçeği.

Eşi Hedef Gösterildi

Bir süredir evlilikleriyle gündemde olan çift bu iddiada da evlilikleriyle ön plandaydı. 2014 senesinin yaz ayında evlenen Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç çifti sürekli boşanma haberleriyle gündeme gelseler de 5 senedir evlilikleri devam etmekte. Chloe Loughnan‘la evlenince kumarı bıraktığını açıklayan Serdar Ortaç bilinene göre sadece bir kez yeniden kumar masasına oturmuş bunda da borçlarını ödemek için yapmış ve eşinden izin almıştı.

Chloe Loughnan kimdir?

Huylu Huyundan Vazgeçmez

Fotoğrafın gündeme gelmesiyle birlikte Serdar Ortaç hakkında huylu huyundan vazgeçmez söylentileri çıktı. Yeniden kumar oynayıp oynamadığı konusunda herhangi bir açıklama yapmayan Ortaç’ın kumar oynadığı fotoğrafta açıktı.

Serdar Ortaç: Serkan Haklı, Para Bitti!

Serdar Ortaç’ın Olay Yaratan Kumar İddiasının Gerçeği!

Gündeme gelen fotoğraf hakkında iş gerçeği ise ortaya capsler sayesinde çıktı. Serdar Ortaç‘ın yayınlanan fotoğrafı 2016 senesine ait olup intetnet mizahına da konu olmuştu. Fotoğrafta oldukça ciddi görünen Ortaç’a, photoshopla bir internet sitesi Star Wars’tan bir kare içerisine yerleştirmiş ve bunu bir akım haline getirmişti. İşte o fotoğraf;

Serdar Ortaç'ın Kumar İddiasının Gerçeği
Serdar Ortaç’ın Kumar İddiasının Gerçeği

Serdar Ortaç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler