Ana SayfaÜnlülerMadonna'ya Komşu Oldu!

İlgili Postlar

Madonna’ya Komşu Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Pedro de Noronha ile dünya evine girdiği öğrenilen Tülin Şahin, Madonna’yla komşu olduğu ortaya çıktı.

Anne Olmak İstiyor

Yakın zamanda evlenen Tülin Şahin’in anne olmak istediği hakkında etrafta dedikodular dolaşıyor. Bu konu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmayan Şahin’in ise Türkiye’ye ne zaman geleceği merak konusu.

Tülin Şahin, çocuk istemediği için boşanma kararı almış!

Çok Yakında Türkiye’ye Gelecekler

Ani evlilikleriyle herkesi şok eden çift, yakın zamanda Türkiye’ye gelerek bir kutlama yapmayı planladıklarını açıklamışlardı. Sadece ailelerinin bulunduğu sade bir törenle evlenen çift, mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmak için sabırsızlandıklarını söylemişti. Çiftin ne zaman geleceği ya da  küçük bir organizasyon mu, yoksa büyük bir düğün mü yapacakları ise henüz belli değil.

Madonna’ya Komşu Oldu

Tülin Şahin’in eşi Pedro de Noronha’nın Portekiz’de büyük bir iş adamı olduğu biliniyordu. İş adamı Noronha’nın Libzonda’ki evinin Madonna’nın villasının yanında olduğu öğrenildi. Birkaç sene önce oğlu futbol takımın alt yapısına girince Libzon’a taşınan Madonna, genelde vaktini Libzon’da oğluyla geçiriyor. Libzon’da eşinin evinde kalan Tülin Şahin‘de Madonna’yla komşu olmuş oldu. Sadece kutlama için Türkiye’ye gelip sonrasında geri döneceği söylenen Pedro de Noronha’nın Türkiye’ye sık gelmeyeceği söyleniyor. Tülin Şahin’in ise işine Türkiye’de mi, yoksa Portekiz’de mi devam edeceği bilinmiyor.

Tülin Şahin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler