Ana SayfaDizilerSurvivor'da Acun Murat'a Karşı Yarıştı! Ödülü Hangi Takım Kazandı!

İlgili Postlar

Survivor’da Acun Murat’a Karşı Yarıştı! Ödülü Hangi Takım Kazandı!

Survivor 2019 birleşme partisi öncesinde oynanan oyunlarda renkli görüntüler sergilendi. Survivor’da geleneksel Sen Anlat Bakalım oyunu oynandı. Survivor’da Acun Murat’a karşı yarıştı. Acun Ilıcalı ile Murat Ceyhan’ın takımları yarıştı. Kazanan takımın çikolata yiyeceği ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor Birleşme Partisi İçin Ünlü Sanatçılar Dominik’de Buluştu!

Survivor’da Acun Murat’a Karşı Yarıştı!

Survivor’da her hafta yarışmacılar arasında oynanan Anlat Bakalım oyununda bu kez Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan’ın takımları yarıştı. Özellikle Acun’un yarışmacı Okay ile birlikte yarıştığı anlarda kelimeyi bir türlü bulamayınca isyan etmesi ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı.

Survivor 2019’de birleşme partisi öncesi Acun Ilıcalı Anlat Bakalım’da yarıştı. Türk yarışmacıların katıldığı oyunda sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı yarışmacı seçme yöntemi ile takımını oluşturdu. Oyunu kazanan takımın çikolata yemeye hak kazanacağı oyunda, Acun’un başarılı performansı dikkat çekti.

ACUN TAKMA KİRPİK KELİMESİNİ BULAMADI!

Survivor birleşme haftası öncesi oynan Anlat Bakalım’da, Acun, Okay’a karşı mücadelesinde, takma kirpik kelimesini bulamadı ve isyan etti. Okay’a o soruyu geçmesi için adeta yalvardı.

Yarışma sonunda, Murat Ceylan’ın Takımı 4 – Acun Ilıcalı’nın Takımı 5 

Acun Ilıcalı’nın takımı galip geldi.

ACUN MEDYA İLE SURVİVOR FUTBOL MAÇI!

Survivor’da her sene geleneksel birleşme partisi öncesinde yapılan futbol maçında, Acun Medya ile Survivor yarışmacıları karşı karşıya geldi. Takımların kıyasıya mücadelesinde Acun Medya takımı galip gelmeyi başardı.

ACUN MEDYA 8 – SURVİVOR 2019  7

 Survivor 11. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler