Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı İzle! Yüzüklü Kişi Kim?

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı İzle! Yüzüklü Kişi Kim?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un 2. sezon 29. yeni bölümü  22 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde,Timsah Cumali’yi ellerinden tavana asarak işkence ediyor. Cumali’ye gerçekten Koçovalı olup olmadığını soruyor. Salih, Timsah’ı buluyor ve Cumali ona neden geldiğini soruyor. Salih ise ona borcunu ödemeye geldiğini söylüyor. Dizinin yeni bölümünde Aliço yüzüğü Yamaç’ın eline veriyor. Yüzüklü kişi kim?

Pazartesi Dizileri 2019

Yüzüklü Kişi Kim?

Çukur dizisi 2. sezon 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Aliço, Yamaç’ın eline yüzüğü bırakıyor. Yüzüklü kişi kim? Çukur’da düğümler çözülüyor. Timsah tehlikesinden Yamaç kurtulabilecek mi?

Çukur 2. sezon son fragmanı izle..

ÇUKUR 2. SEZON 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Sena’nın ölümünden sonra onun yaşadığı eve gidip, Sena’nın eşyalarına bakıp gözyaşı döküyor. Birlikte yaşadıkları güzel günleri hatırlatacak bir kaç eşyayı yanına alıp oradan ayrılıyor. Meliha eski resimleri karıştırırken gazete bir haber okuyor ve yüzüklü kişinin aslında kim olduğunu anlıyor.

Yamaç bir banka oturup ellerine bakarken, Sena ile geçmişte yaşadığı tüm hatıralar aklına gelir. Yaşadığı kötü olaylar ve Sena ile tanışıp evlendiklerini, birlikte geçirdikleri güzel anları düşünür. O sırada birisi ona bir zarf bırakır. Mektubu kimin bıraktığı göremeyen Yamaç, zarfı açar ve içinde Gül Pavyon ilanını görür. ilandaki isim dikkatini çeker. İlanda Meliha Sancaklı yazar. Yamaç, daha önceden babasının Meliha’dan alıp kendisine gösterdiği fotoğraf aklına gelir. Fotoğrafın arasında Gül Pavyon yazdığını hatırlar.

Yamaç, Sena’nın öldüğü Gül Pavyona gider. ‘İnsan sevdiği kişi için korkmazsa başka neden korkar’ sözleri beyninde yankılanırken kendisini su dolu cam kafese bırakır.

Salih, çalınan değerli taşları almak için harekete geçer. Emmi, Salih’e bu işi nasıl halledeceğini sorar. Salih ise gidip bulup alacağını söyler. Uluç, Erkan’ın Sedat’ın vurulduğunu öğrenip, Timsah’a gittiğini yüzüklü kişiye söyler. Uluç, Timsah’ın ne kadar psikopat olduğunu yüzüklü kişiye anlatır. Ona Timsah’ın ne kendisini ne de onu dinleyeceğini söyler.

Timsah, Cumali’yi alır ve elini kolunu bağlar. Yamaç, Cumali’nin nerede olduğunu öğrenmeye çalışırken, bilgi alacağı kişiyi yüzüklü vurur.

Çukur 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Timsah Sedat’ın İntikamını Almaya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler