Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay'dan Anjiyo Sonrası İlk Açıklama Geldi..

İlgili Postlar

Orhan Gencebay’dan Anjiyo Sonrası İlk Açıklama Geldi..

2 gün önce, göğüs ağrısı sebebiyle hastahaneye kaldırılan Ünlü sanatçı Orhan Gencebay’dan ilk açıklama geldi. Anjiyo operasyonu geçirerek yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı Orhan Gencebay dün hastahaneden taburcu oldu. Habercileri kırmayarak sorularını yanıtlamayaçalışan ünlü sanatçı, neler söyledi? Orhan Gencebay’ın şu anlık son durumu ve tüm ayrıntılar Haberimizde..

Orhan Gencebay, Neden Hastaneye Kaldırıldı?

Orhan Gencebay’dan Anjiyo Sonrası İlk Açıklama Geldi..

Hastahanede tedavisini üstlenen doktorlara da ayrıca teşekkür eden ünlü sanatçı, Anjiyo olduğu sırada tansiyonunun düştüğünü açıkladı ve; “Gittim geldim. Ama şu an çok iyiyim. Üç stent takıldı, anjiyo oldum. Bu stentler takılmasa, anjiyo olmasam kalp spazmı geçirebilirmişim. Biz önlemimizi aldık. 19 yıl önce baypas olmuştum. Türk doktorlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Orhan Gencebay kimdir?

orhan gencebay ile ilgili görsel sonucu

Orhan Gencebay: “Sevenlerin Duaları Şifa Oldu”

Hayranlarına da mesaj göndermeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçı Orhan Gencebay; “Tüm gönül dostlarıma selamlarımı ve şükranlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar. Duaları bana şifa verdi. Çok şükür iyiyim. Arayan soran tüm dostlarıma teşekkür ederim” ifadeleriyle bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler