Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 8. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Beni Öksüz Bıraktın!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Beni Öksüz Bıraktın!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Reyhan, Mahur’a Şakir’i daha önceden tanıdığını anlatmak için evine gider, Ama Şakir ona verdiği sözü ölene kadar tutmak istediği için rahatsızlanır tüm dikkatler onun üzerindeyken, Reyhan’a o gerçeği anlatmaması konusunda ısrar eder. Mahur, Şakir’in eşyalarını almak için evine gittiğinde o mektubu görür ve annesinin önüne atar. Ona, ‘Sen beni öksüz bıraktın’ der.

Cumartesi Dizileri 2019

Sen Beni Öksüz Bıraktın!

Bir Aile Hikayesi 8. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Mahur, 35 yıl geç  olsa da sonunda babasını bulmuştur. Bilmediği gerçek ise çok sevdiği onu çok seven annesi Reyhan’ın yıllarca sakladığı gerçektir. Müjde’nin de öğrendiği bu gerçeği Reyhan tam anlatacakken Şakir ona söylememesi konusunda ısrar eder. Mahur, zaten ölmekte olan babasının eşyalarını almak için gittiği evde annesinin yıllar önce yazdığı mektubu bulur.

İşte Bir Aile Hikayesi 8. bölüm fragmanı…

BİR AİLE  HİKAYESİ 7. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR. 

Beste, Erdem’den intikam almak için onun pastahanesinde bir erkek arkadaşı ile buluşur. Erdem ne olduğunu anlayamaz. Beste. Ceylan’ın yanında işe başlar. İş yerinde Ceylan’a çiçek gelir. Beste o çiçekleri Erdem’in gönderdiğini sandığı sırada Ceylan’ın telefon görüşmesini duyar. Ceylan telefonda arayan kişiye onun yüzünden evliliğini bitirdiğini onunda bir an evvel boşanmasını istediğini duyar ve Erdem’e haksızlık ettiğini anlayarak işten istifa eder.

Beste, Erdem’le görüşüp yaptığı hatadan dolayı özür diler. Erdem ise kendisini sevebilmek için çok uğraştığını bir de onu ikna etmek için uğraşamayacağını söyler. Müjde, Şakir’in kirli kıyafetlerini alırken nüfus cüzdanından iki gün sonra doğum günü olduğunu öğrenir ve Mahur’a söyler. Mahur babasının en sevdiği yemekleri öğrenir ve ona bir doğum günü organize eder.

Tüm aile bir araya gelip Şakir’e doğum günü süprizi yaparlar. Şakir, bu süpriz karşısında çok mutlu olur. Mahur, Şakir’e başka ne mutlu edeceğini sorar. Oda geçen sene bizim tayfa dediği arkadaşları ile bir kaset doldurduklarını söyler. Mahur, Şakir’in o kaydı almaya evine gider ama orada annesinin Şakir’e yazdığı mektubu görür ve yıkılır.

 Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Beste Öz Güven Sorunu İle Başı Dertte!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler