Ana SayfaDedikoduMadonna'nın Eski Nişanlısı Sezen Aksu İçin Türkiye'ye Mi Gelecek?

İlgili Postlar

Madonna’nın Eski Nişanlısı Sezen Aksu İçin Türkiye’ye Mi Gelecek?

Yeni bir proje için anlaşma yaptığı söylentileri dolaşan Madonna’nın eski nişanlısı Sezen Aksu için Türkiye’ye mi gelecek?

Sükunetini Bozdu!

Sezen Aksu bir süredir ekranlarda ve basında yoktu. Sadece sevdiği sanatçılara söz yazan ve beste yaparak kariyerine inzivada devam ediyordu. Yeni şarkıcıları desteklemek için kendi bestelerini’de ücretsiz olarak gelecek gördüğü yeteneklere veren Aksu’nun hayranları bir daha ekranlarda olmayacağından endişe ediyordu ki geçtiğimiz günlerde güzel bir haber geldi. Sezen Aksu yeni bir projeye hazırlandığını Selim Akar sayesinde duyulmuş oldu.

Sezen Aksu’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı, apar topar ameliyata alındı!

Sezen Aksu’dan Yeni Klip

Bir süredir hayranları tarafından özlenen Aksu’dan sonunda sevindirici bir haber geldi. Sezen Aksu “Susma” adlı şarkısı için bir klip çekeceğini çıtlatmıştı bu duruma çok sevinen hayranları müziğin “Minik Serçe”si olan Aksu’yu yeniden ekranlarda göreceği için oldukça mutlu.

Sezen Aksu Kimdir?

Madonna’nın Eski Nişanlısı Sezen Aksu İçin Türkiye’ye Mi Gelecek?

Başarılı bir dansçı olan Madonna‘ın eski nişanlısı Brahim Zaibat’ın Sezen Aksu’nun yeni klibi “Susma” için Türkiye’ye geleceği iddia ediliyor. Ünlü marka danışmanı Selim Akar’ın sunmuş olduğu teklifi reddetmeyen Zaibat’ın çok yakında Türkiye’de olacağı ve klibin ana dansçısı olacağı söyleniyor.

Madonna Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler