Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı, apar topar ameliyata alındı!

İlgili Postlar

Sezen Aksu’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı, apar topar ameliyata alındı!

Müzik dünyasının değerli taşlarından Sezen Aksu’dan kötü haber geldi. Usta sanatçının hastaneye kaldırıldığı ve apar topar ameliyata alındığı ortaya çıktı. Sevenlerini korkutan Sezen Aksu’nun sağlık durumu nasıl? Başına ne geldi? Detaylar haberimizde…

Sezen Aksu’nun 3 Büyük Acısı!

Sezen Aksu’ya ne oldu?

Türkiye’nin Minik Serçe lakaplı pop müzik sanatçısı Sezen Aksu, sevenlerini korkuttu. Usta sanatçının hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı iddia edildi. İddialara göre; Sezen Aksu’nun ayağına sert bir cisim battı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Maslak’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Sezen Aksu’nun, ameliyat olduğu da gelen iddialar arasında yer alıyor.

Sezen Aksu kimdir?

Kimse yanına giremiyor

Sezen Aksu’nun bir haftadır hastanede özel odada kaldığı, kendisine oğlu Mithatcan Özer’in refakat ettiği ve yanına sadece özel görevlendirilmiş olan hemşirelerin girebildiği iddia ediliyor.

Sezen Aksu’nun sağlık durumu nasıl?

Sezen Aksu’nun başına ne geldiği ve şu an sağlık durumunun nasıl olduğu sevenleri tarafından merak edilirken, hastaneden bilgi almak için yapılan mücadeleler karşılıksız kaldı. Sevenler, merak içinde gelecek açıklamayı bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler