Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer, yakın dostu Hande Fırat'ın eski sevgilisi...

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi Burak Törer, yakın dostu Hande Fırat’ın eski sevgilisi çıktı!

Gülben Ergen’in, Burak Törer ile aşk yaşadığını itiraf etmesinin yankıları hala daha sürerken, aşk hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ergen’in aşk yaşamaya başladığı Burak Törer’in, Ergen’in yakın dostu Hande Fırat’ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Hatta, Gülben Ergen ve Burak Törer’i tanıştıran kişinin Hande Fırat olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Gülben Ergen, sonunda aşkını itiraf etti!

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi kim çıktı?

Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde Burak Törer ile aşk yaşadığını açıklayan Gülben Ergen hakkında bomba iddia! Gülben Ergen’in aşk yaşamaya başladığı Burak Törer’in, Ergen’in yakın arkadaşı Hande Fırat’ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Aynı gazetede çalışan Hande Fırat ve Gülben Ergen yakın arkadaşlar.

Gülben Ergen kimdir?

Birlikte fotoğraf çekilmişlerdi

Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik ile evli olduğu dönemde, Hande Fırat ve Burak Törer’in sevgili oldukları ortaya çıktı. İddiaları doğrulayan, Hande Fırat’ın Burak Törer ile birlikte Gülben Ergen ve o dönemki eşi Erhan Çelik’e misafir olduklarında çekilmiş bir fotoğraf oldu.

Ortaya atılan iddialar hakkında henüz Gülben Ergen, Burak Törer ya da Hande Furat cephesinden bir açıklama gelmedi.

Ayrılığın nedeni ihanet oldu

Hande Fırat’ın o zamanlarki sevgilisi Burak Törer’den ayrılmasının nedeninin aldatma olduğu iddia edilmişti. İddialara göre; Hande Fırat kendisini aldatan Burak Törer’i terk etti.

Aydan Şener’e yedi defa evlilik teklifi etmişti

Burak Törer, geçtiğimiz yıllarda Aydan Şener ile de aşk yaşamıştı. O zamanlar Aydan Şener için “Aydan’a aşığım. Ona şimdiye kadar yedi kere evlilik teklif ettim. Yedisinde de hayır cevabı aldım. Şimdi kabul etse, yarın evlenirim.” diye konuşmuştu. Aydan Şener ve Burak Törer aşkı, o döneme damgasını vurmuştu.

Gülben Ergen, geçtiğimiz hafta  Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Burak Törer’in aşk dedikoduları sorularına verdiği “Gülben Hanım’a sorun, ben cevap veremem, o sanatçı” yanıtı hatırlatılıp kendisinin bu konuda ne düşündüğü sorulduğunda “Öyle mi? Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum.” şeklinde yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı, bu yanıtı ile Burak Törer ile aşk yaşadığını açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler