Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman, eşinin estetik yaptırmasını eleştirenlere isyan etti!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman, eşinin estetik yaptırmasını eleştirenlere isyan etti!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi’nin estetik yaptırmasını eleştirenlere yanıt verdi. Eleştiriler karşısında sessizliğini bozan Sayışman, “Sanki yüz nakli yaptırmış gibi muamele görüyor.” diyerek isyan etti. Detaylar haberimizde…

Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda, estetikten tanınmaz hale geldi!

Her şey çok güzeldi

Geçen hafta Angola’nın başkenti Luanda’ya giden yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde Etiler’de basın mensuplarının objektifine takıldı. Habercilerle sohbet eden Sayışman, Luanda’da yoğun ilgiyle karşılandığını ifade ederek “Her şey çok güzel ve keyifliydi. İnsanlar pozitif, güler yüzlü ve sıcak kanlı. Onların sevgisine layık olmaya çalıştım.” diye konuştu. Tolgahan Sayışman, Afrika’ya giderken herkesin kendisini güvenlik konusunda uyardığını dile getirdi ve “Hiç tereddüt etmedim.” şeklinde ifadede bulundu.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Sanki yüz nakli yaptırdı

Eşi Almeda Abazi’nin estetik yaptırması ile eleştiri oklarının hedefi haline gelmesi konusunda da açıklama yapan ekranların aranan yüzü ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşine karşı yapılan eleştirilere yanıt verdi ve eleştirilere “İki kere burnundan operasyon geçirdi, başka bir müdahale yok. İnsanların ağzı torba değil ki, büzesin. Kendisi de bunu saklamıyor zaten. Bakım yapmayı seviyor. 15 yaşındaki fotoğraflarının gündeme getirilmesinden rahatsız ama bu konuya takılmıyor. Sanki yüz nakli yaptırmış gibi muamele görüyor, ben de onu anlamıyorum.” diyerek isyan etti.

Almeda Abazi kimdir?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, 13 Şubat 2017 tarihinde hayatlarını birleştirmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler