Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Dava Açıyor!

İlgili Postlar

Kerem Bursin Dava Açıyor!

Başarılı oyuncu Kerem Bursin dava açıyor! Bir süredir “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisinde ekranlarda gördüğümüz yakışıklı oyuncuyu ne bu kadar kızdırdı?

İlişkisiyle Değil Başarısıyla Anılmak İstiyor

Bir süredir Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşayan Kerem Bursin, birlikte hiç görüntülemiyorlar. Sosyal medya hesaplarından aynı yerlerde paylaşım yapsalar da artık birlikte paylaşım yapmayan çift gözlerden ve söylentilerden uzak bir ilişki yaşıyorlar. Çift uzun bir süre önce neden birlikte görüntülenmedikleri sorusuna ilişkimizle değil başarımızla anılmak istiyoruz açıklamasını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Ekranlara Geri Döndü

Bursin uzun sürenin ardından bir Netflix projesiyle ekran karşısına geçmişti. İlk Türk yapımı vampir dizisi olan “Yaşamayanlar” seyirci tarafından eleştiri yağmuruna tutulan ekip bir ilke imza attıkları için mutlu olduklarını belirtmişlerdi. Arından Kerem Bursin ATV’nin geçtiğimiz dönemlerde yayından kaldırılan “Bu Şehir Arkandan Gelecek” adlı dizide karşımıza çıkmıştı. Oyuncu kadrosu büyük ilgi çeken dizi ne yazık ki reyting kurbanı yapımların arasına girdi.

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt Geldi!

Kerem Bursin Dava Açıyor!

Kadrosuyla büyük ilgi uyandıran ancak beklenen reytinge ulaşamadığı için ekrandan kaldırılan “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisinden ücretini alamadığı iddia edilen Kerem Bursin‘in dava açmaya hazırlandığı söyleniyor. İddialara göre yapım söz verdiği tarihte parayı yatırmadı sonrasında da dizinin kaldırılmasını bahane olarak sundu. Olay hakkında ise henüz bir basın açıklaması yapılmadı.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler