Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy Amerika'ya Gidiyor!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Amerika’ya Gidiyor!

Netflix yapımı “Muhafız” dizisinde büyük bir başarı yakalayan başarılı model ve oyuncu Çağatay Ulusoy’un klasik araba tutkusu olduğu ortaya çıktı.

2. Sezona Ödenek Arttırması

Osmanlı tarihini değişik bir bakış açısıyla ele alan “Muhafız” izleyiciler tarafından oldukça sevilmişti. Başlarda eleştiri yağmuruna da tutulsa zaman içerisinde başarılı bir yapım olarak alanın ilkleri arasında yer alıyor. Senaryosunun özgünlüğü ve başarılı kadrosuyla dünyanın en büyük dizi platformu olan Netflix’de yayınlanan dizinin 2. sezonu için Netfilx kesenin ağzını açtı. Dizinin ilk sezonuna verilen ödenek oldukça az olmasına rağmen ortaya çıkan projenin başarısı beklentilerin çok üzerindeydi. “Muhafız” dünya çapında bir ilgi toplayınca Netflix dizinin 2. sezonuna daha iyi bir ödenek planı yapacağını açıkladı.

Çağatay Ulusoy’un Kariyeri Bitiyor Mu?

Gözden Uzak Yaşıyor

Duygu Sarışın‘la aşk yaşamaya başladıktan sonra basından uzak durmaya çalışan oyuncu ilişkisini gözlerden uzak yaşıyor. Çift geçtiğimiz günlerde “Arzu Tramvayı” oyunundan çıkarken görüntülendi. Kendilerine sorulan sorulara da “İlişkimizde bir sorun yok biz böyle mutluyuz.” yanıtını verdi.

Duygu Sarışın Kimdir?

Çağatay Ulusoy Amerika’ya Gidiyor!

Jhonny Deep ve Angelina Jolie ile aynı ajansta kaydı bulunan başarılı oyuncunun seneye Amerika’ya gideceği duyuldu. Sorulara detaylı bir yanıt vermeyen Çağatay Ulusoy “Bazı projeler için görüşme yapacağım, şuan netleşen bir şey yok ne olacağı sürpriz.” açıklamalarında bulundu. Oyuncunun yeni imajı ise oldukça dikkat çekti. Bu imajın yeni bir proje için mi olduğu ise bilinmiyor.

Çağatay Ulusoy Amerika'ya Gidiyor
Çağatay Ulusoy Amerika’ya Gidiyor

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler