Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı'dan İtiraf Mı Var?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’dan İtiraf Mı Var?

Hakan Sabancı’nın şaşırtan açıklamada bulundu. Bir süredir adı aşk hayatındaki dedikodularla sık sık gündeme gelen Hakan Sabancı’dan itiraf mı var?

Sosyetenin Çapkını

Yaşadığı kısa süreli ilişkilerle adından sıklıkla söz ettiren Hakan Sabancı, en son Merve Boloğur ile olan ilişkisiyle gündeme damgasını vurmuştu. Bir haftalık sevgilisini aldatınca ikilinin yolları ayrılmıştı. Başarılı iş adamının ilişkileri uzun zamandır kısa soluklu devam ediyor. Bunun nedeni ise Hakan Sabancı’nın çapkınlığıyla bağdaştırılıyor. Adı sürekli başka ünlü güzellerle anılan Hakan Sabancı’nın aşk hayatı oldukça karmaşık gibi görünüyor.

Hakan Sabancı’nın aşk listesinde ilginç detay. Eski sevgili listesi şoke etti!

Gözlerden Uzak Duramadı

Sürekli adı aşk ve aldatma dedikodularına karışan iş adamı Sabancı geçen senenin Aralık ayında Serenay Aktaş‘la görüntülenmişti. Daha önce aşkta aradığını bulamayan Serenay Aktaş bu defa hayalindeki birlikteliği buldu mu diye düşündürürken, Aktaş “‘Ortak noktamız futbol. İyi arkadaşız. Aramızda aşk yok” açıklamasını yaparak aralarında bir şey olmadığını vurgulamıştı. Bunun üzerine Hakan Sabancı, Dila Tarkan’la adı anılan Sabancı, Coachella Festivali’nde bir arada görüntülenmişti. İkili hakkında birlikte oldukları dedikoduları paylaşılan fotoğrafla doğrulanmıştı. Hacı Sabancı’nın eski sevgilisi olması yeni aşka büyük bir tepki çekmişti.

Serenay Aktaş Kimdir?

Hakan Sabancı’dan İtiraf Mı Var?

Dila Tarkan’la ilişki yaşadığı iddiaları kesinleşen Hakan Sabancı, Aktaş’la sadece arkadaşız iddialarının ardından geçtiğimiz gün Karaköy’de bir restoranda romantik bir yemek yerken görüntülendi. İkilinin görüntülendiklerini fark edilmesi üzerine masalarını değiştirmesi de dikkatleri iyice üzerine toplayarak, geçmişteki aşk iddialarını güçlendirmiş oldu. Yemek sonrası basının soru yağmuruna tutulan Hakan Sabancı “‘Arkadaşlar her şey gördüğünüz gibi. Güzel bir karar aldık. Daha sonra uzun uzun konuşuruz.” açıklamasını yapması ilişkinin bir itirafı olarak nitelendirildi. Dila Tarkan’la olan ilişkisine ne olduğu bilinmeyen Sabancı, Aktaş’la olan ilişki iddialarını yalanlamadı. Hakan Sabancı’nın bu seferki ilişkinin ne kadar süreceği merak ediliyor..

Hakan Sabancı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler