Ana SayfaDedikoduCeyda Düvenci Gece Yarısı Hastaneye Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci Gece Yarısı Hastaneye Kaldırıldı!

Geçtiğimiz günlerde Kanada’da doğum gününü sevdikleriyle kutladıktan sonra Türkiye’ye dönen oyuncu Ceyda Düvenci gece yarısı hastaneye kaldırıldı.

Duygusal Açıklama

Geçtiğimiz gün Ceyda Düvenci, sosyal medya üzerinden mutluluğunu dile getiren duygusal bir paylaşım yapmıştı. Eşi ve çocuklarıyla birlikte Kanada’da olan çift Düvenci’nin doğum gününü orada kutlamaya karar vermişti. Açıklamasında hayatında ilk kez bu kadar sade ve samimi bir doğum günü kutlaması yaptığını ifade eden Ceyda Düvenci’nin mutluluğu sevenlerinin de yüzünü gülümsetmişti.

Ceyda Düvenci oyunculuğu mu bırakıyor?

Sıklıkla Hastalanan Düvenci Hayranlarını Korkutuyor

Geçtiğimiz Mart ayında Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılma nedeni orta kulak iltihabı olduğu ortaya çıkan başarılı oyuncu 1 gün hastanede yatmıştı.  Hayranlarının içini rahatlatmak için hastane odasından fotoğraf paylaşan oyuncu “İlginize teşekkür ederim şuan iyiyim. Beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.” açıklamalarıyla hayranlarının gönlüne su serpmişti.

Bülent Şakrak Kimdir?

Ceyda Düvenci Gece Yarısı Hastaneye Kaldırıldı!

Ceyda Düvenci dün gece yine şiddetli bir kulak ağrısıyla hastaneye kaldırıldı. Orta kulak iltihabı yeniden nükseden başarılı oyuncu geceyi hastanede geçirdi. Gece yarısı kulak ağrısından dolayı çift bakıcılarını arayarak çocuklarıyla kalmasını istedi ve apar topar hastaneye gitti. Sabaha karşı hastaneden ayrılan Düvenci’nin şuan sağlık durumunun iyi olduğu söyleniyor.

Ceyda Düvenci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler