Ana SayfaDedikoduErçel Kardeşlerden Çifte Mutluluk Haberi

İlgili Postlar

Erçel Kardeşlerden Çifte Mutluluk Haberi

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’ın evlenecekleri açıklanmıştı. Bu haberin arından Erçel kardeşlerden çifte mutluluk haberi geldi.

Bir Daha Ayrı Kalmak İstemiyorlar

Geçtiğimiz ay Hande Erçel’in annesinin sağlık sorunuyla bir araya gelen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel yeniden bir araya gelmişlerdi. Barıştıktan sonra aynı evde yaşamaya karar veren çiftin evlenme hazırlıklarına olduğu söylentileri Murat Dalkılıç tarafından doğrulanmıştı.  Dalkılıç “Bir daha Hande’den ayrı kalmak istemiyorum.” diyerek bu konuda ne kadar ciddi olduklarının altını çizmişti.

Kerimcan Durmaz ve Hande Erçel’in ‘bazlama’ tartışmasına Murat Dalkılıç da katıldı!

Nikah Tarihi Beli Oldu

Yeniden bir araya gelen çift evlilik hazırlıklarına başladı. Yaz düğünü yapmak isteyen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin ise sade bir töreniyle Temmuz ayında dünya evine girecekleri öğrenildi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Erçel Kardeşlerden Çifte Mutluluk Haberi

Hande Erçel‘in evlilik haberi geçtiğimiz sene Mart ayında nişanlanan Gamze Erçel’in evliliğini geri de bırakmıştı. Gamze Erçel’in de nikah tarihinin netleşmesiyle aile neredeyse peş peşe olacak düğünlerini sevinçle kutladı. 2016 senesinden beri birlikte olan Caner Yıldırım ve Gamze Erçel çifti ise önümüzdeki hafta dünya evine giriyor. Çifte şimdiden mutluluklar diliyoruz. Umarız her şey gönüllerince olur.

Hande Erçel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler