Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Sevgilisi Türkiye'ye Mi Geliyor?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi Türkiye’ye Mi Geliyor?

Bir süredir aşk yaşayan Şeyma Subaşı ve Guido Senia ilişkisindeki gelişmeler herkesi şok etti. Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi Türkiye’ye Mi Geliyor?

İbiza’dan Ayrılamadı

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene Aralık ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı. Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşlan Subaşı ise yeni aşkıyla gündeme damgasını vurmuştu. Zamanını Türkiye’den çok yurt dışında geçiren Subaşı, İbiza’da yaşayan ünlü Dj Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Alevlenen aşk sonrasında ise Şeyma Subaşı Türkiye’ye daha seyrek gelir oldu. Kızıyla yaptığı Miami tatilinden sonra Türkiye’ye gelmesi beklenen Subaşı planlarını değiştirerek İbiza’ya sevgilisinin yanına gitti.

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisa’dan Acun’un Eski Eşi Zeynep Yılmaz’a Şok Sözler!

Melisa’ya Acun Bakıyor

Sürekli yurt dışı seyahatlerinde olan Subaşı kızları Melisa’yı Acun’un yanına gönderdi. Melisa’yla birlikte şuan Dominic’te olan Acun Ilıcalı‘nın kızı Melisa ile birlikte olan sosyal medya paylaşımları  özellikle atmış olduğu hikayelerde kızıyla arasındaki iletişim büyük beğeni topladı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi Türkiye’ye Mi Geliyor?

Guido Senia’nın Türkiye’de birkaç yerle iş anlaşması yapmak üzere olduğu öğrenildi. Şeyma Subaşı‘nın da sevgilisi için başka işler aramaya başlamış olması ise dikkatleri iyice ikilinin üzerine geçti. Guido Senia yaz dönemini Ege bölgesinde çalışarak geçirmek istediğini ifade ediyor. Ancak bu ikilinin ilişkileri daha sık yan yana olabilmek adına aldıkları bir karar mı? Yoksa Guido Senia sadece mesleği için mi Türkiye’ye geliyor olduğu sadece kafaları karıştıran bir başka detay.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler