Ana SayfaDedikoduAhmet Kural'dan Sıla Hakkında Sarsan Açıklamalar!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’dan Sıla Hakkında Sarsan Açıklamalar!

Ahmet Kural’dan Sıla hakkında sarsan açıklamalar! Davada ağır ithamlar altında bırakılan Kural uzun süreli suskunluğunu bozdu!

İtirazları Reddedildi

22.04.2019 tarihinde İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde saat 09.30’da başlayan duruşmanın sonucu Ahmet Kural’ın aleyhine sonuçlanmıştı. Ancak dava sonrasında, dava detayları hakkında avukatı Sibel Aydın ve Kural tarafından yapılan açıklamalar akıllarda soru işareti bıraktı. Açıklamalara göre Sıla’nın tanıkları dinlendikten sonra Mahkeme Kural’ın tanıklarını dinlemedi. Avukatı Sibel Aydın’ın yapmış olduğu itiraz ise mahkeme tarafından gerekçe sunulmadan reddedildi. Kural’a son savunma cümlesi hakkının bile avukatının yapmış olduğu ısrarla tanınması büyük tepki çekti.

Sıla Ve Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

Kural’a Uyuşturucu İthamı

Ahmet Kural hakkında, olay gecesi ile ilgili olarak çarpıcı bir suçlama meydana geldi. Kural’ın uyuşturucu kullandığı savunuldu. Bunun üzerine beraatini istemek için Kural kendisine de Sıla’ya da uyuşturucu testi yapılmasını istediyse de, bu talebi reddedildi. Tanıkları dinlenmeyen ve itirazları geçersiz sayılan Kural’ın avukatı ise müvekkilinin taraflı yargılandığını söyledi. Sıla ise Ahmet Kural’a verilen 16 ay 20 gün cezası için mahkemeye teşekkürlerini sunan açıklamalar yaptı. Ülke yasalarına güvendiğini ve bu olayın üzerinin kapatılmadığı için mutlu olduğunu ifade eden Sıla mahkemeden ayrıldı.

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural’dan Sıla Hakkında Sarsan Açıklamalar

Dava sonrasında Ahmet Kural şiddet olduğu iddiaları olan gece ve sonrasıyla ilgili açıklamalar yaptı. “Sıla Hanım’ın olaydan 18 saat sonra eğlence görüntüleri çıktı. Daha bitmedi bunun bir üst mahkemesi var. Olayın peşini bırakmayacağım. Kendisi erkeğe de kadına da şiddet uygulamaya bayılır. Hem psikolojik hem de fiziki şiddet.” diyen Ahmet Kural bunun artık bir intikam davasına dönüştüğünü ve suçsuzluğunu kanıtlayana kadar bu işin peşini bırakmayacağını açıkladı.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler